Antrenament de acasă, cu Alessandro Cittadino, preparatorul fizic al echipei Petrolul – VIDEO

0
exerciții-antrenament_8bbc6.jpg

exerciții-antrenament_8bbc6.jpg

Alessandro Cittadino, preparatorul fizic de la Petrolul Ploiești, a găsit o soluție pentru a ajuta nu doar echipa ale căror antrenamente sunt suspendate. „Am vrut să vă ofer câteva mici idei de antrenament la domiciliu”, spune Alessandro Cittadino, care spune că exercițiile propuse pot fi făcute acasă, alături de cei dragi.

În timp ce unii nu contenesc să instaureze panică, pe fondul evoluției noului coronavirus, Alessandro Cittadino, preparatorul fizic al echipei Petrolul Ploiești, ne propune… un set de antrenamente la domiciliu.

Anunțul a fost făcut pe site-ul Petrolul Ploiești, care a postat și imaginile cu exercițiile propuse de preparatorul fizic, care are și un mesaj încurajator.

„Este mai bine să stăm acasă, să ne bucurăm de familii și să ne ocupăm de toate lucrurile mărunte pe care, până acum, le-am lăsat în urmă. Este important să avem grijă de noi înșine, să fim sănătoși, iar cu acest videoclip am vrut să vă ofer câteva mici idei de antrenament la domiciliu. Exerciții pe care le puteți face singuri sau împreună cu cei dragi! Protejați-vă și, în același timp, bucurați-vă de timpul petrecut acasă. Hai România! Hai Petrolul!”, este mesajul lui Alessandro Cittadino.

„Venim în întâmpinarea voastră cu un antrenament de tip tabata condus de preparatorul nostru Alessandro Cittadino! Dați share videou-rile în care vă antrenați cu noi și haideți să ținem spiritul galben-albastru aprins! Creștem comunitatea virtuală și rămânem uniți în fața uneia dintre cele mai grele încercări ale societății noastre”, este mesajul Petrolului pe pagina de Facebook.

Sursă Video – Facebook – FC Petrolul Ploiești

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

CLICK PENTRU A COMENTA

Comentariul tău
Numele tău