Petrolul nu mai joacă pe Ilie Oană

0
stadion-ilie-oana-petrolul-ploiesti_e9b9a.jpg

stadion-ilie-oana-petrolul-ploiesti_e9b9a.jpg

Federația Română de Fotbal a decis suspendarea tuturor competițiile până la data de 31 martie 2020, având în vedere pericolul epidemiologic pe care-l reprezintă virusul COVID-19 și luând în considerare deciziile luate în ultimele zile de către Comitetul Național pentru Situații Speciale de Urgență. Măsura se aplică și în cazul FC Petrolul. 

„Competițiile organizate de FRF și LPF nu se vor mai disputa până pe 31 martie, conform deciziei Federației Române de Fotbal. Nici Petrolul, nici Chindia nu vor mai disputa meciuri pe stadionul „Ilie Oană”, conform deciziei luate de FRF”, a precizat Cristi Nica, șef Bază sportivă stadionul Ilie Oană. 

Conducerea FRF, printr-un Comitet de Urgență, a decis joi, 12 martie, suspendarea tuturor competițiilor de fotbal, masculin și feminin, precum și de futsal, organizate în România.

„Meciurile din Liga 1, Liga 2, Liga 3, Liga 1 feminin, Liga 2 feminin, Liga 3 feminin, Liga 1 Futsal, Liga 2 Futsal și competițiile de la nivel județean vor fi amânate până pe 31 martie”, se arată în comunicatul FRF.

Decizia vine după ce în urmă cu două zile FRF a decis suspendarea tuturor competițiilor de copii și juniori, iar miercuri, 11 martie, s-a amânat și turneul final al Cupei României la futsal.

„Chiar dacă meciurile s-ar disputa cu porțile închise, FRF consideră ca fiind un risc ridicat deplasarea echipelor și a personalului de specialitate. De asemenea, participarea tricolorilor U16 la turneul de dezvoltare din Bosnia-Herțegovina a fost anulată, la fel ca și meciurile de pregătire ale selecționatei Under 18 cu Finlanda ce trebuiau să aibă loc la Buftea. Ambele acțiuni urmau să se desfășoare în luna martie”, a mai precizat FRF.

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

CLICK PENTRU A COMENTA

Comentariul tău
Numele tău