FK Csikszereda – FC Petrolul Ploiești 1-2 (1-0), la Miercurea Ciuc

0
petrolul-Ploiesti-miercurea-ciuc_4f77b.jpg

petrolul-Ploiesti-miercurea-ciuc_4f77b.jpg

Petrolul a câștigat dramatic meciul cu Csikszereda, după ce a fost condusă la pauză. Elevii lui Costel Enache au marcat în minutele 77 și 81, profitând de gafele din defensiva celor la Csikszereda, anunță gsp.ro

Petrolul se întoarce la de Miercurea Ciuc cu o victorie, în urma meciului cu Csikszereda. Marcatori au fost Casaidi 19’/ Arnăutu 77′, Balmeș -autogol 81′

Comunicatul Petrolul Ploiești

Petrolul a profitat pe deplin de o nouă etapă cu rezultate favorabile, întorcându-se cu toate cele trei puncte din deplasarea de la Miercurea Ciuc. „Lupii” au fost conduși la pauză, dar au răsturnat soarta meciului în parte a doua și s-au impus cu 2-1, după golul lui Sergiu Arnăutu și autogolul lui Palmeș”, a anunțat și FC Petrolul.

Meza Colli (9) a ratat prima mare ocazie, trimițând, din „6 metri” cu capul, pe lângă poartă, iar Roige (16), aflat într-o poziție favorabilă, în interiorul careului advers, n-a cadrat ținta, șutul său ducându-se peste transversală.

Și, ca într-un film pe care l-am mai vazut nu de puține ori, prima acțiune ofensivă ceva mai închegată a adversarilor a avut efect pe tabela de marcaj: Pal a centrat, de pe stânga, în mijlocul careului, de unde, nemarcat, Casiadi Bako Soma (19) a reluat, cu capul, în vinclul din stânga lui Avram! Csikszereda trecea, astfel, la conducere, iar elevii lui Costel Enache au părut să acuze serios șocul primirii golului, pentru că, până la pauză, n-au reușit să-i dea reale emoții tânărului portar Gyenge.

„Lupii” au deschis și parte a doua cu o ratare mare, un „cap” al lui Saim Tudor (47) ce a ocolit, de puțin, colțul din stânga lui Gyenge, iar după zece minute scurse Enache a apelat la o dublă schimbare, aruncându-i în luptă pe Laurențiu Marinescu și pe Hamza Younes în tentativa de a aduce un suflu proaspăt în ofensivă. Tot Saim Tudor (56 și 62) l-a pus la încercare pe Gyenge în două rânduri, dar portarul amfitrionilor a respins, de fiecare dată, în corner și, pe măsură ce treceau minutele, s-a intensificat și presiunea „galben-albaștrilor”.

Tehnicianul ploieștenilor a întărit atacul și cu Sergiu Arnăutu, iar golgheterul formației noastre a fost cel care a adus egalarea, în minutul 77, după ce a insistat la un balon în fața porții și a reușit să trimită, cumva, în plasă! Iar soarta meciului s-a schimbat în scurt timp, pentru că Palmeș (82) a intervenit nefericit la o minge și l-a „lobat” pe Gyengye, autogolul fundașului gazdelor decizând destinația celor trei puncte puse în joc!

Petrolul câștigă, astfel, la limită la Miercurea Ciuc și urcă până pe poziția a cincea, cu 38 de puncte, la doar o singură lungime distanță de locul doi și de poziția a treia! În etapa viitoare vom juca, pe „Ilie Oană”, cu Ripensia Timișoara, partida urmând să se desfășoare duminică, de la ora 11.00, foarte probabil cu „porțile închise”, ca urmare a ultimelor măsuri luate de către Guvernul României.

FK Csikszereda – FC Petrolul Ploiești 1-2 (1-0)

Marcatori: Casiadi (19)/Arnăutu (77), Palmeș (82, autogol).

FK Csikszereda: Gyenge – Majzik, Palmeș, Intzidis, Marrone – Sz. Vereș – Pinter (42 Erdei), Casiadi (74 Csuros), Pal, Schieb (79 Magyari) – Bauza. Antrenor: Valentin Suciu.

FC Petrolul: Avram – Bărboianu (cpt), Răuță, Manolache, Țicu – Pierce (72 Arnăutu) – Deac (55 Marinescu), Meza Colli, Saim Tudor, Roige – Blănaru (55 Younes). Antrenor: Constantin Enache.

Au arbitrat: Viorel Nicușor Flueran (Craiova) – Cristian Daniel Ilinca (Craiova) și Andrei Alexandru Roman (Tg. Neamț).

Arbitru de rezervă: Dragoș Nicolae Lunca (Cluj Napoca).

Observatori: Dan Monea (Aiud) și Bogdan Gheorghiță (Vaslui).

Foto – sursă FC Petrolul Ploiești

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

CLICK PENTRU A COMENTA

Comentariul tău
Numele tău