mijlocas-petrolul-ploiesti_8da67.jpg

Petrolul continuă să-și întărească echipa prin două noi transferuri. Este vorba despre mijlocașul camerunez Serge Yban Malolo Ekollo și de fundașul central Andrei Răuță. 

Mijlocașul camerunez Serge Yban Malolo Ekollo va juca, până la finalul actualei stagiuni, pentru FC Petrolul Ploiești, el fiind împrumutat de la prim-divizionara Astra Giurgiu, a anunțat FC Petrolul Ploiești. 

Născut pe 20 august 1998, la Yaounde, Ekollo a evoluat, ultima dată, la Dunărea Călărași. Acesta a bifat 16 prezențe și trei goluri marcate în ediția în curs a Ligii 2.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Cel de-al doilea fotbalist, Andrei Răuță, a semnat un angajament valabil pentru un sezon și jumătate cu formația „galben-albastră”.

„În vârstă de 24 ani (1.89 metri), fundașul central născut la Roman vine de la Academica Clinceni, acolo unde, în sezonul de toamnă, a bifat 14 meciuri în Liga 1. Anterior, Răuță evoluase pentru EA Guingamp B, Astra Giurgiu, Bucovina Pojorâta și CS Balotești”, a anunțat FC Petrolul Ploiești.

Sursă text/ foto - FC Petrolul Ploiești

ekollo_0208d.jpg

petrolul-ploiești_027c5.jpg

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
redactor șef
Mai multe despre autor și articolele sale
Roxana Tănase este jurnalistă din 1999. Face parte din ”garda veche” de ziariști ai Prahovei și, din 2012, este în echipa Observatorulph.ro.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg