Mijlocașul albanez Armando Vajushi a semnat cu FC Petrolul

0
jucator-Petrolul-Ploiesti_7ff65.jpg

jucator-Petrolul-Ploiesti_7ff65.jpg

FC Petrolul a ajuns la un acord cu Armando Vajushi, mijlocașul albanez, care deține și cetățenia bulgară, semnând un contract valabil până la finalul acestei stagiuni, cu opțiune de prelungire, a anunțat clubul ploieștean.

Armando Vajushi, în vârstă de 28 de ani,  este fost component al mai multor echipe din Albania, Bulgaria și Italia, printre acestea numărându-se Chievo Verona și AS Livorno.

Anunțul FC Petrolul

Clubul nostru a ajuns la un acord cu Armando Vajushi, mijlocașul albanez, ce deține și cetățenia bulgară, semnând un contract valabil până la finalul acestei stagiuni, cu opțiune de prelungire.

În vârstă de 28 de ani, Vajushi este un jucător cu o experiență bogată, având meciuri disputate în primele eșaloane din Bulgaria și Albania, în Serie ”B” din Italia sau în Europa League. F

Fost component al lui KF Vllaznia (Albania), Litex Lovtch (Bulgaria), Chievo Verona (Italia), AS Livorno (Italia), Pro Vercelli (Italia), Avellino (Italia) și KF Teuta (Albania), Armando Vajushi are șase prezențe în prima reprezentativă a Albaniei și 11 în cea „Under 21”.

Bun venit, Armando Vajushi!

Sursă text/FOTO – FC Petrolul Ploiești

Armando-Vajushi_057b4.jpg

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău