Echipa de junioare a CSM Ploiești, campioană națională la Gimnastică Ritmică pentru al doilea an consecutiv FOTO

0
gimnaste_b1273.jpg

gimnaste_b1273.jpgUn nou succes al gimnastelor de la CSM Ploiești. Echipa de Junioare a CSM Ploiești și-a trecut în cont, pentru al doilea an, consecutiv, titlul de Campioană Națională.

La această performanță au contribuit Miruna Ciocîrlan, Sabina Enache și Anisia Drăgan, componentele echipei de junioare.

În concursul individual, Miruna Ciocîrlan a obținut locul al treilea și medalia de bronz a categoriei „Junioare”, după Laura Aniței (CSS „Unirea” Iași si Anneliese Drăgan (CS „Sportul Studențesc” București). Mezinele Sabina Enache și Anisia Drăgan s-au clasat pe locurile 6, respectiv 13.

În finalele pe obiecte Miruna Ciocîrlan și-a trecut în palmares patru medalii de bronz, la coardă, minge, măciuci și panglică, iar Sabina Enache locul 5 la coardă și minge și 6 la panglică.

În concursul senioarelor, la prima participare în Naționalul acestei categorii, Alexandra Denisa Stoian s-a clasat pe locul IV la individual compus, după Denisa Mailat (CSA „Steaua” București), Andreea Verdeș (CSS „Unirea” Iași) și Sonia Ichim (CSM Arad).

Prezența în toate finalele, Denisa a obținut locul 4 la cerc și măciuci și 5 la minge și panglică.

In urma acestor rezultate, Miruna, Sabina și Denisa au obținut calificarea la Cupa României, concurs ce se va desfășura în luna noiembrie, la București.

Fetele de la CSM Ploiești sunt antrenate de Puiu Simona și Liliana Băescu coordonatoarea secției de Gimnastică Ritmică.

Sursă text și foto: facebook CSM Ploiești – Gimnastică Ritmică

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău