Stadionul „Ilie Oană” ar putea să rămână fără bănci de rezervă, tabelă și sistem de sonorizare. Bunurile au fost scoase la licitație

0
bunuri-scoase-licitatie-ilie-oana-stadion_cc155.jpg

bunuri-scoase-licitatie-ilie-oana-stadion_cc155.jpg

Situație fără precedent la Stadionul „Ilie Oană” din Ploiești. Mai multe bunuri au fost scoase la licitație de către administratorul judiciar al SC FC Petrolul Ploiești.

Pe lista bunurilor scoase la licitație figurează inclusiv băncile de rezervă, dar și tabela și sistemul de sonorizare, a confirmat pentru Observatorulph.ro Cristian Nica, directorul CSM Ploiești.

„Am discutat pe această temă și CSM Ploiești intenționează să participe la licitație. Pe listă, într-adevăr, figurează inclusiv băncile de rezervă, tabela, dar și sistemul de sonorizare. Fără aceste lucruri nu se pot desfășura meciurile. Suma la care sunt evaluate bunurile este de peste 112.000 de lei. Am discutat pe această temă și intenția noastră este de a participa la licitație”, a declarat Cristian Nica, directorul CSM Ploiești.

Discuția pe această temă a existat și la nivelul anului 2018, când administratorul judiciar și-a anunțat intenția de evaluare a bunurilor.

Citește și: Stadionul Ilie Oană poate să rămână fără iluminat și fără sonorizare

Singura problemă care nu a fost încă lămurită vizează însă un alt aspect, privind faptul că bunurile figurează în procesul verbal de recepție al Stadionului Ilie Oană. Procesul verbal de recepție a fost inclus într-o hotărâre a Consiliului Local, din martie 2012, când a fost aprobată includerea imobilului în patrimoniul municipalității, la câteva luni după ce a fost reabilitată arena. (Vezi AICI).

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău