960x0_734e7.jpg

Bianca Andreescu (19 ani) este noua senzație din tenisul mondial. Jucătoarea din Canada cu origini românești a câștigat după o finală de vis, cu Serena Williams, scor 6-3, 7-5.

"E greu de explicat, e greu de spus în cuvinte. Am muncit mult să ajung aici. Anul acesta a fost ca un vis pentru mine. Faptul că am ajuns aici să joc aici cu Serena, o legendă, este ceva unic. Am încercat să pășesc pe teren și să nu mă gândesc la adversară. Sunt mândră de cum am jucat", a spus Bianca Andreescu, la finalul partidei. 

Felicitări Bianca Andreescu pentru performanța extraordinară și pentru primul tău turneu de Grand Slam câștigat. România este mândră de tine”, a scris Simona Halep pe Twitter.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

După victoria de la Flushing Meadows, Bianca Andreescu o va depăși, de luni, pe Simona Halep în clasamentul WTA. Andreescu va fi noul număr 5 WTA, în timp ce campioana de la Wimbledon va ocupa poziția 6.

960x0_d2c74.jpg

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
jurnalist
Mai multe despre autor și articolele sale
Jurnalist din 1993. 10 ani de radio, 15 de TV și alternativ presă scrisă. ”Am ales presa online pentru că este singura unde nu există limite în exprimare.”
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg