romania-malta-poster-big_23dda_6f429.jpg

Jandarmii din cadrul Grupării Mobile “Matei Basarab” Ploiești vor fi alături de spectatorii prezenți mâine, pe stadionul “Ilie Oană” unde se va disputa meciul de fotbal între echipele reprezentative ale României și Malta.

Precizările Jandarmeriei:

”Pentru desfășurarea în condiții optime a partidei de fotbal, în efortul susținut al celor 190 de jandarmi, vor participa și lucrători de poliție, efective de pompieri și poliție locală din cadrul Inspectoratelor Județene și Direcției Poliției Locale.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

 Accesul în incinta arenei sportive se va face începând cu ora 17:00 astfel:

  • str. Latină pentru Peluza 2, prin poarta 3 (sectoarele 300 – 306);
  • str. Alexandru Vlahuță pentru Peluza 1, prin poarta 1 (sectoare 103 și 104);
  • Str. Stadionului prin poarta 4 – posesorii de bilete în Tribuna 1 (sectoarele 601- 605);
  • Str. Stadionului, prin poarta VIP – posesorii de bilete la Loje și Tribuna 0 (sectoarele 501-506);
  • Str. Alexandru Vlahuță, prin poarta 5 – posesorii de bilete în Tribuna 1 (sectoarele 401-405);
  • Str. Mihai Bravu, prin poarta 2 ( bateria de 6 turnichete) – deținătorii de bilete în Tribuna 2 (sectoarele 200 – 213)
  • Str. Mihai Bravu, prin poarta 2 ( bateria de 2 turnichete) – deținătorii de bilete în Tribuna 2 (sectoarele 204,206,208). Family Zone

Pentru această partidă, Federația Română de Fotbal organizează în zona centrală a tribunei a-II-a Family Zone destinat pentru suporterii care doresc să participe însoțiți de minori (copii sub 14 ani). Accesul în această zonă se va realiza prin intrarea din str. Mihai Bravu.

De asemenea, la solicitarea Federației Române de Fotbal, autoritățile administrației publice locale au luat măsuri de restricționare a traficului auto pe străzile adiacente stadionului, în ziua disputării partidei de fotbal.

Recomandăm tuturor spectatorilor  să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii şi liniştii publice, delimitându-se de orice formă de violenţă verbală sau fizică ce ar putea conduce la manifestări violente.

Conform art. 14 din legea 4 din 2008 privind prevenirea şi combaterea violenţei cu ocazia competiţiilor şi a jocurilor sportive, anterior permiterii accesului în incinta arenei sportive, participanţii la acest eveniment vor fi supuşi unui control riguros, efectuat de către firma de securitate contractată de către organizator, cu scopul evitării introducerii pe stadion a unor materiale sau obiecte ce pot pune în pericol siguranţa spectatorilor.”

romania-malta-poster-big_23dda_c3c46.jpg

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
jurnalist
Mai multe despre autor și articolele sale
Jurnalist din 1993. 10 ani de radio, 15 de TV și alternativ presă scrisă. ”Am ales presa online pentru că este singura unde nu există limite în exprimare.”
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg