gim1-1024x626_c53b7.jpg

Gimnastele Denisa Stoian şi Miruna Ciocîrlan, însoţite de antrenoarea Simona Puiu şi de coordonatoarea secţiei clubului, Liliana Băescu, prezentă şi în calitate de arbitru internaţional, reprezintă, în această săptămână, Ploieştiul la două competiţii găzduite de Portimao Arena, din Portugalia.

Este vorba despre cea de-a 28-a ediţie a Turneului Internaţional de Junioare şi Senioare, care s-a încheiat aseară, după două zile de concurs, şi de ultima etapă din acest an a World Challenge Cup, ce va debuta mâine şi în cadrul căreia va concura doar Denisa.

În cadrul Turneului Internaţional, ce s-a ţinut marţi şi miercuri, Miruna Ciocîrlan a avut evoluţii foarte bune, reuşind să obţină medalii în toate cele patru finale ale competiţiei junioarelor. Şi nu orice medalii, ci trei de aur, la minge, măciuci şi panglică, şi una de bronz, la coardă!

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

În competiţia senioarelor, Denisa Stoian a evoluat în trei finale, reuşind să ocupe locul al 4-lea la cerc şi minge şi locul al 8-lea la panglică. Pentru sportiva aflată în primul an de seniorat a fost poate, doar încălzirea pentru o performanţă superioară în cadrul ultimei etape a World Challenge Cup, competiţie care astăzi are programat antrenamentul oficial, iar, de mâine, concursul propriu-zis: vineri, calificările la cerc şi minge, sâmbătă – la măciuci şi panglică, iar, duminică, finalele la toate obiectele. Baftă Denisa! sursa: csmploiesti.ro

image fea75
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg

harold.jpg