simonahalepp_51bad.jpg
Simona Halep a fost eliminată înainte de a ajunge la fazele superioare la US Open. Aceasta nu a putut trece de americanca Taylor Townsend, numărul 116 în topul profesionist feminin.

Campioana de la Wimbledon a pierdut în fața adversarei venite din calificări cu 2-6, 6-3, 7-6.

Townsend, care cedase în fața Simonei în cele 3 confruntări anterioare, a surprins-o acum prin agresivitate și o mobilitate uimitoare pentru gabaritul ei, scrie Europa FM.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Halep a ratat o minge de meci în setul decisiv, iar americanca a câștigat 64 de puncte la fileu, față de doar 6 ale româncei.

Simona Halep a fost eliminată în ultimii 2 ani încă din primul tur la US Open.

Și Ana Bogdan a părăsit competiția în manșa secundă, învinsă clar de croata Petra Martic, cu 6-2, 6-4.

Foto:

 simonahalepp_0b215.jpg

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
redactor
Mai multe despre autor și articolele sale
Liliana Maxim Minculescu, jurnalist „de modă veche“, și-a început activitatea în 2004, lucrând simultan în presa scrisă și TV.
A lucrat la Telegraful de Prahova și Alpha TV, a făcut parte și din echipa cotidianului Adevărul pentru ca, ulterior, să se axeze pe jurnalismul de televiziune, la Valea Prahovei TV și Ploiești TV. A scris, totodată, și pentru site-ul: promovamprahova.ro.
Pentru activitatea în presa locală și regională a fost nominalizata mai multor concursuri, gale, dar și premiată în anul 2014, în cadrul Galei MediaFEM, iar în 2018 la Gala Comunității Prahovene.
A ales Observatorulph.ro pentru că îi place să țină pasul cu vremurile, iar prezentul și viitorul jurnalistic sunt aici, în presa online.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg