fbpx

D_sPeKtX4AE4mBv_e41bb.jpg

Arena Națională: 25.000 de români și Simona Halep. A venit să le arate trofeul și să le mulțumească pentru susținere. La rândul lor, românii au venit să-i mulțumească Simonei pentru bucuria oferită. "Suntem aici, în această seară, ca să împărţim acest trofeu, este al nostru, este al ţării în primul rând. Este o seară foarte specială pentru mine, şi anul trecut a fost, dar acum parcă este şi mai specială, mă bucur foarte mult că aţi venit să ne bucurăm şi să ne gândim că se mai pot întâmpla astfel de zile! Vă mulţumesc încă o dată!"

Nu este pentru prima oară când Simona este față în față cu acești români minunați. Ar fi fost milioane, dar era imposibil să vină din toate colțurile țării, fiind imposibil să încapă toți în tribune. Dar au fost acolo cu sufletul, au fost în fața televizoarelor sau online. Au fost acolo...

Nu a mai fluierat sau huiduit nimeni. Nu au existat ”agitatori, cohorte de huligani, de teroriști” și mai știu eu cum i-au mai catalogat pe bieții oameni, care la precedenta întâlnire s-au manifestat, când au văzut-o pe Firea lângă Simona, încercând să fure și ea puțin capital de imagine.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Au fost momente dezgustătoare atunci. Oamenii și-au manifestat repulsia față de Firea, nu neapărat ca persoană, ci, mai degrabă, față de ceea ce reprezintă personajele ca ea. Nu doar pe Firea au fluierat-o, ci pe cei care compun clasa politică, cu un bonus pentru actuala putere. Nu avea ce să caute acolo, întinând un moment frumos. 

Reacția a fost atât de naturală, încât bieții oameni nici nu s-au mai gândit că ar putea să-i strice momentul Simonei. Nu ei i l-au stricat...

Cu o zi în urmă, Simona a revenit pe Arena Națională. Un moment minunat, de la cap la coadă, pe care niciun personaj dubios nu l-a mai perturbat cu prezența. 

Simona le-a mulțumit și le-a spus românilor că este și trofeul lor. I-a bucurat și au răsplătit-o. Dincolo de cuvintele frumoase, s-a cimentat o relație interumană, dacă mai era cazul. Suntem capabili de sentimente, știm ce înseamnă respectul și recunoștința, știm să apreciem, să salutăm și să spunem ”MULȚUMESC!” 

Iar dacă, uneori, reacționăm nu tocmai civilizat, este pentru că politicienii ne provoacă zilnic, pentru că ne desconsideră. Ieri au mai primit o lecție, la fel de bună și consistentă precum cea de la europarlamentare. Știm să prețuim și să iubim, cum la fel de bine putem să ne apărăm de paraziți, reacționând extrem de dur. 

Ce ”mișto” a fost ieri, fără ei! Mulțumim, Simona!

D_sPeKtX4AE4mBv_a82ce.jpg

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


970.jpg