fbpx

denisa_b3265.jpg
Grația, eleganța, talentul, determinarea au fost atuu-rile gimnastelor de la CSM Ploiești care au strălucit la Turneul Intenațional de Gimnastică Ritmică „Prize of Queen Margarita“. Denisa Stoian a urcat de cinci ori pe podium, reușind să obțină inclusiv medalia de aur la una dintre finale.

Concursul de la Varna, Bulgaria, a fost unul în care după ani de muncă, atât sportivele, cât și coordonatoarele lor: Simona Puiu (antrenor) și Liliana Băescu, arbitru internațional și omul care se luptă cu „mână de fier“ ca această secție să aibă viață și rezultate, au confirmat încă o dată că atunci când îți dorești ceva din tot sufletul, reușești! În lotul ploieștean, cele două au avut parte și de un „aluat“ bun, ușor modelabil. Vorbim despre gimnastele crescute aici și care fac acum, ca tricolorul să fie iar în rândul drapelurilor ridicate la ceremoniile de premiere.

O perfomanță demnă de toată laudă este a Denisei Stoian care a urcat de cinci ori pe podium în concursul senioarelor, reușind să cucerească medalia de aur în finala de la măciuci (17.200 puncte), potrivit www.csmploiesti.ro

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

La individual compus, sportiva ploieșteancă s-a clasat pe locul secund, fiind devansată de reprezentanta gazdelor, Anna Kelman (66.750 puncte).
De asemenea, tot medalie de argint a obținut și la panglică, iar la cerc şi minge a cucerit bronzul.

Evoluţii promiţătoare a avut şi cealaltă gimnastă a CSM Ploieşti prezentă la competiţie, junioara Miruna Ciocârlan, care a fost la jumătate de punct de medalia de bronz de la individual compus. A evoluat, de asemenea, în trei finale, venind pe 5 la coardă şi pe 7 la minge şi măciuci, conform sursei citate mai sus.

Cea de-a XXVII-a ediţie a Turneului Internaţional „Prize of Queen Margarita” a beneficiat de un record de participare, având la start sportive din 25 de ţări ale lumii. Pentru CSM Ploieşti, aceasta a fost a cincea participare la competiţia de la Varna, după cele din 2013, 2015, 2017 şi 2018.

Sursa: CSM Ploiești - Gimnastică Ritmică

denisa_4a558.jpg

Informeaza-te inainte de a cumpara o casa

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook

Liliana Maxim Minculescu
redactor
Mai multe despre autor și articolele sale