doroftei_e9645_43fa8.jpeg

Presa centrală este plină astăzi de articole privind plecarea definitivă din Ploiești și, implicit din România, a marelui campion de box, Leonard Doroftei.

Ziarele de sport și tabloidele citează un prieten care a declarat, sub anonimat, că Doroftei și-ar fi luat familia și a plecat definitiv în Canada.

Zilele trecute, când era doar un zvon, observatorulph.ro l-a contactat pe Doroftei, care a negat că va părăsi orașul natal. El a declarat că va pleca în Canada pentru a-și petrece vacanța de vară.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

” Am avut o discuție cu familia la modul dacă ne petrecem concediul pe litoralul românesc sau dacă mergem în Canada, unde se află băiatul cel mare. Bineînțeles, a fost aleasă ca destinație Canada, pentru că zona este mult mai atractivă. Am o ofertă de a antrena, la profesioniști, în Canada. Momentan sunt discuții. Nu se pune problema de a mă muta definitiv în Canada. Viața mea este aici. Soarele care te mângâie dimineața îl găsești doar la Ploiești. Dar sunt mult mai multe lucruri care vor contribui la decizia finală care va fi luată undeva în toamnă”. Citește continuarea AICI

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Observatorul Prahovean
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg