Doroftei are o ofertă să antreneze în Canada. Ce spune despre o eventuală plecare definitivă din țară

0
doroftei_e9645.jpeg

doroftei_e9645.jpeg

Fost campion mondial WBA la categoria semi-ușoară și fost președinte al Federației Române de Box, Leonard Doroftei a primit o ofertă să antreneze în Canada. Cât despre plecarea definitivă din țară, Doroftei spune că „soarele care te mângâie dimineața îl găsești doar la Ploiești”.

Vestea că Leonard Doroftei ar urma să plece definitiv din România s-a propagat cu repeziciune. Contactat telefonic, fostul președinte al FRB a declarat, pentru Observatorulph.ro, că nu s-a pus încă problema în acest mod.

„Momentan sunt în concediu. Am avut o discuție cu familia la modul dacă ne petrecem concediul pe litoralul românesc sau dacă mergem în Canada, unde se află băiatul cel mare. Bineînțeles, a fost aleasă ca destinație Canada, pentru că zona este mult mai atractivă. Am o ofertă de a antrena, la profesioniști, în Canada. Momentan sunt discuții. Nu se pune problema de a mă muta definitiv în Canada. Viața mea este aici. Soarele care te mângâie dimineața îl găsești doar la Ploiești. Dar sunt mult mai multe lucruri care vor contribui la decizia finală care va fi luată undeva în toamnă. Celălalt băiat al meu este student la Fizică Atomică… Ca o coincidență, la amândoi ne-a plăcut fizica… Lui fizica moleculară, mie educația fizică”, a glumit Doroftei, care susține că este legat de mult mai multe lucruri în Ploiești.

Anul trecut, fostul campion mondial și-a deschis un nou pub la Stadionul Ilie Oană, după ce spațiul din zona Cinema Patria a fost închis de municipalitate, pe motiv că imobilul este în clasa I de risc seismic.

Sursă foto: Realitatea.net

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău