hipodrom_4c9c5_97372.jpgCea mai importantă reuniune de trap a anului este organizată în acest week-end, la Hipodromul din Ploiești. Derby-ul României și curse internaționale de galop vor putea urmărite de toți amatorii competițiilor hipice, sâmbătă, începând cu ora 10.00.

Programul va cuprinde șapte curse de trap, dintre care se evidențiază Darby-ul de Trap al României și o cursă din cadrul Campionatului Mediteranean de Trap cu participare internațională, două curse internaționale de galop din cadrul calendarului mondial „World Arabian Horse Racing“ al curselor de galop, destinate cailor din rasa Pur-Sânge Arab, precum și o cursă internațională de ponei.

La Derby și-a anunțat prezența și un oaspete deosebit, din partea Casei Regale a României, în persoana ASR Principesa Maria.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Pe lângă aceste concursuri, cei prezenți se vor bucura și de show-uri hipice de dresaj cabalin cu Miron Bococi, zis „Vrăjitorul de cai“.

Biletul de intrare este de 5 lei, gratuitate având doar copiii cu vârsta sub 7 ani.

Accesul în incinta Complexului Hipodrom se face prin intrarea de pe DN1.

Foto:

hipodrom_4c9c5_fd38a.jpg

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Liliana Maxim Minculescu
redactor
Mai multe despre autor și articolele sale
Liliana Maxim Minculescu, jurnalist „de modă veche“, și-a început activitatea în 2004, lucrând simultan în presa scrisă și TV.
A lucrat la Telegraful de Prahova și Alpha TV, a făcut parte și din echipa cotidianului Adevărul pentru ca, ulterior, să se axeze pe jurnalismul de televiziune, la Valea Prahovei TV și Ploiești TV. A scris, totodată, și pentru site-ul: promovamprahova.ro.
Pentru activitatea în presa locală și regională a fost nominalizata mai multor concursuri, gale, dar și premiată în anul 2014, în cadrul Galei MediaFEM, iar în 2018 la Gala Comunității Prahovene.
A ales Observatorulph.ro pentru că îi place să țină pasul cu vremurile, iar prezentul și viitorul jurnalistic sunt aici, în presa online.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg