BMB_2782_1600x1067_10778.jpg

Petrolul Ploiești a susținut, aseară, ultimul test din cadrul cantonamentului de la Poiana Brașov, întâlnind formația de eșalon trei SR Brașov.

„Lupii” s-au impus la limită, scor 1-0, cu un gol marcat, din penalty, în ultimul minut de joc, de către Sergiu Arnăutu, potrivit fcpetrolul.ro

În meciul de la Brașov, pentru „lupi” a evoluat și Valentin Lazăr. Mijlocașul în vârstă de 29 de ani și-a încheiat angajamentul cu qatarezii de la Al Sailiya și s-a antrenat, în aceste zile, alături de elevii lui Flavius Stoican.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

În lotul ”lupilor„ au intrat Cristian Sîrghi (32 ani, fundaș central, ex-Dunărea Călărași), Alexandru Munteanu (31 ani, mijlocaș, ex-Dunărea Călărași) și Cosmin Dur-Bozoancă (21 ani, portar, ex-Universitatea Cluj), fundașul central brazilian Walace Alves da Silva (29 ani, ultima dată în Egipt, la Ittehad Alexandria), mijlocașii centrali Ionuț Cionac (28 ani, ex-Politehnica Iași) și Mădălin Mihăescu (30 ani, ex-Politehnica Iași), mijlocașul de bandă dreaptă Alexandru Zaharia (29 ani, ex-Politehnica Iași) și fundașul dreapta Ștefan Bărboianu (31 ani, ex-Concordia Chiajna).

Cea mai promițătoare achiziție este tânărul internațional de juniori Ianis Stoica (16 ani).

Fiul fostului jucător al Petrolului, Pompiliu Stoica, Ianis are deja experiența primului eșalon și a Cupei României, competiții în care a jucat cu FCSB și cu Dunărea Călărași, fiind unul dintre cei mai promițători fotbaliști ai categoriei sale de vârstă, el purtând, de altfel, și banderola reprezentativei „U17”.

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Observatorul Prahovean
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg