fbpx

hagi-1-840x500_1ade3.jpg

Sport.es scrie azi despre mutarea de senzație pentru fotbalul românesc. Spaniolii anunță culisele afacerii care s-ar putea materializa în această vară.

Apropiați ai clubului catalan, jurnaliștii de la sport.es, menționează că Barcelona și-a trimis emisarii la mai multe meciuri disputate de Ianis Hagi, pentru a-l urmări pe fiul legendarului Gică Hagi. Scouterii catalanilor au fost impresionați că tânărul fotbalist român lovește la fel de bine mingea cu ambele picioare, lucru extrem de rar întâlnit.

"Regele" nu a confirmat informația privind un potențial transfer la Barcelona, dar nici nu a infirmat-o, ci doar s-a rezumat să declare: "Vom studia ofertele și în câteva zile vom lua o decizie".

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Spaniolii dezvăluie culisele acestui transfer uriaș, care s-ar face pentru 8 milioane de euro, dar și unde nu s-au pus cele două părți de acord. "Problema în negocieri este viitorul imediat al fotbalistului. Tatăl și mentorul lui Ianis dorește ca jucătorul să ajungă la Barcelona și să participe la câteva antrenamente cu echipa mare. Acest lucru i-ar deschide ușa pentru a juca un meci în tricoul blaugrana, eventual în Cupa Regelui.

Doar că Barcelona își dorește să perfecteze mutarea, după care să-l lase pe Ianis la o grupare de Primera Division, pentru a avea meciuri în picioare. Această variantă este cea care îi dă cele mai mari bătăi de cap lui Hagi", scrie Sport.es.

surse sport.es, digisport

hagi-1-840x500_f8343.jpg

Informeaza-te inainte de a cumpara o casa

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook