hagi-1-840x500_1ade3.jpg

Sport.es scrie azi despre mutarea de senzație pentru fotbalul românesc. Spaniolii anunță culisele afacerii care s-ar putea materializa în această vară.

Apropiați ai clubului catalan, jurnaliștii de la sport.es, menționează că Barcelona și-a trimis emisarii la mai multe meciuri disputate de Ianis Hagi, pentru a-l urmări pe fiul legendarului Gică Hagi. Scouterii catalanilor au fost impresionați că tânărul fotbalist român lovește la fel de bine mingea cu ambele picioare, lucru extrem de rar întâlnit.

"Regele" nu a confirmat informația privind un potențial transfer la Barcelona, dar nici nu a infirmat-o, ci doar s-a rezumat să declare: "Vom studia ofertele și în câteva zile vom lua o decizie".

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Spaniolii dezvăluie culisele acestui transfer uriaș, care s-ar face pentru 8 milioane de euro, dar și unde nu s-au pus cele două părți de acord. "Problema în negocieri este viitorul imediat al fotbalistului. Tatăl și mentorul lui Ianis dorește ca jucătorul să ajungă la Barcelona și să participe la câteva antrenamente cu echipa mare. Acest lucru i-ar deschide ușa pentru a juca un meci în tricoul blaugrana, eventual în Cupa Regelui.

Doar că Barcelona își dorește să perfecteze mutarea, după care să-l lase pe Ianis la o grupare de Primera Division, pentru a avea meciuri în picioare. Această variantă este cea care îi dă cele mai mari bătăi de cap lui Hagi", scrie Sport.es.

surse sport.es, digisport

hagi-1-840x500_f8343.jpg

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Claudiu Vasilescu
jurnalist
Mai multe despre autor și articolele sale
Jurnalist din 1993. 10 ani de radio, 15 de TV și alternativ presă scrisă. ”Am ales presa online pentru că este singura unde nu există limite în exprimare.”
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg