finan-atorul-principal-se-retrage-de-la-petrolul-ploiesti-anun-ul-oficial-al-companiei-18665915_9ad87.jpg

Petrolul Ploiești și-a prezentat astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, planurile de construcție a echipei pentru sezonul 2019-2020 în Liga a 2-a, precum și pe noul antrenor ce va conduce echipa Petrolul de pe banca tehnică – Flavius Stoican.

“Noul sezon al Ligii 2 se anunță a fi mai interesant decât Liga 1, va fi liga derby-urilor de altădată, datorită concentrației de echipe cu tradiție, ceea ce ne motivează și mai mult. Petrolul va ataca promovarea și pentru aceasta avem un plan de achiziție de jucători noi de liga 1, care să facă spectacol pe teren.

Istoria ne-a învățat că Petrolul este o echipă a familiilor și a generațiilor, tocmai de aceea în acest sezon vom face o schimbare, ne vom concentra mai mult pe fotbalul de altădată, pe tradiție”, a declarat Marius Stan, Președintele Clubului Petrolul.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Noul antrenor al FC Petrolul Ploiești va fi Flavius Stoican, fost jucător internațional de fotbal, cu 19 selecții în echipa națională. El a performat la echipe de top din țară (Universitatea Craiova și Dinamo) și Europa (Sahtior Donetk) și a antrenat în ultimele două sezoane echipa FC Politehnica Iași, în unul dintre sezoane jucând în play-off.

Referindu-se la obiectivele în noul post, Flavius Stoican a declarat: „Îmi doresc performanță sportivă, principii și norme etice în abordarea jocului, o echipă motivată și dornică de victorie, toate încununate ne vor călăuzi spre atingerea obiectivului de calificare în prima Liga de Fotbal, la finalul acestui an competițional.”

În ceea ce privește lotul de jucători, acesta va suferi modificari față de sezonul trecut, componența finală urmând să fie cunoscută odată cu plecarea în stagiul de pregătire din Turcia.

„Și pentru acest sezon lotul se va bucura de unele dintre cele mai bune condiții din fotbalul românesc, de la echipament la cantonamente, totul pentru a crea un mediu în care jucătorii să își dorească să joace, să se bucure de experiența jocului, dar și de lupta și provocările acesteia, până în ultimul minut de joc, până la obiectivul final”, a continuat Marius Stan.

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Ciprian Pap
Mai multe despre autor și articolele sale

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

harold.jpg

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg