fbpx

Jmhhc2g9YzQ5NWZjZjhiMTQwZmViYTZhOWFjOTkzMjM4MjhkMzI.thumb_b2f01.jpg

După prestația din primele două partide, împotriva Croației și Angliei, astăzi, de la ora 22.00, în meciul cu Franța depinde doar de ai noștri.

Sunt mai multe variante de scor, la care România se poate califica, chiar și în cazul unei înfrângeri, cu o condiție: să nu fie o diferență mai mare de 2 goluri în favoarea francezilor.

Totuși, minunat ar fi să câștigăm, o confirmare a adevăratei valori a unui lot construit pe scheletul Academiei lui Gică Hagi. Mirel Rădoi, un tehnician tânăr, dar cu reale calități, care a dovedit că poate face schimbări inspirate, în momentele oportune, promite să scoată iar lumea în stradă, să bucure întreaga României.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Calculele calificării naționalei României U21, în semifinalele Campionatului European:

Varianta 1: Victorie cu Franța. Calificare în semifinale unde întâlnim Spania.

Varianta 2: Egal cu Franța, caz în care ne calificăm de pe locul 1, grație golaverajului. În această situație, vom juca împotriva Germaniei în semifinale.

Varianta 3: Înfrângere cu Franța. Daca pierdem insa la o diferenta de trei goluri, Franta se califica, iar locul nostru este luat de Italia. Daca pierdem cu 2-0, ne calificam, si vom juca impotriva Spaniei.

Jmhhc2g9YzQ5NWZjZjhiMTQwZmViYTZhOWFjOTkzMjM4MjhkMzI.thumb_bcbec.jpg

Informeaza-te inainte de a cumpara o casa

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook