525237-sc-2090-suporteri-petrolul-steag-petrolul_be91c.jpg

Suporterii petroliști s-au împărțit în două tabere după ce finanțatorul clubului, compania Veolia, a anunțat că se retrage din postura de principal finanțator al echipei.

Joia trecută, la conferința de presă la care a fost prezentat președintele propus al clubului, Marius Stan, mai mulți suporteri au întrerupt discursul șefului Veolia, Mădălin Mihailovici.

După un scurt schimb de replici, în care un suporter i-a cerut lui Mihailovici să plece, șeful Veolia a părăsit conferința, nu înainte să anunțe că ”Petrolul a rămas fără principalul sponsor”.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Ulterior, Veolia a emis un comunicat de presă care a confirmat retragerea sprijinului financiar pentru club, iar echipa a rămas fără antrenor și autocar. 

După incident, suporterii Petrolului s-au împărțit în două tabere.

Dacă unii consideră că reacția șefului Veolia a fost exagerată și că echipa va supraviețui, chiar dacă va fi nevoie să reia parcursul din liga județeană, alții susțin că fără finanțare clubul se va desființa.

Vezi AICI comentariile suporterilor ploieșteni.

Citește și Primele declarații ale șefului Veolia, Mădălin Mihailovici, după retragerea de la Petrolul

Într-un comunicat emis de Uniunea Suporterilor Petroliști se face apel la dialog:

”Luni, 17 iunie, a fost stabilită încă din luna mai o întâlnire a conducerii clubului cu suporterii în cadrul Asociației care ne aduce pe toți împreună exact în cadrul propice practicării acestei democrații reale. Vrem să credem că acestă întâlnire va fi onorată de ambele părți cu aceeași intenție sinceră de a ne asculta reciproc și de a ne înțelege punctele de vedere, în dorința de a ne reîntoarce împreună la esența dragostei noastre: Petrolul Ploiești. Noi promitem să fim acolo, deschiși dialogului, dacă și partenerul nostru va considera că este pregătit pentru același lucru, pentru că împreună, umăr la umăr, să reclădim democrația, unicul mijloc de a împăca libertatea cu cârmuirea.”

VIDEO Momentul în care șeful Veolia anunță plecarea de la Petrolul (minutul 10)

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Ciprian Pap
Mai multe despre autor și articolele sale

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

harold.jpg

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg