Petrolul Ploiești a rămas fără autocar și antrenor

0
836952-1_186df.jpg

836952-1_186df.jpg

Retragerea principalului sponsor de la Petrolul începe să-și producă efectele. Echipa a rămas fără antrenor, dar și fără autocarul personalizat cu însemnele clubului.

Astfel, după ce Veolia a anunțat ieri că nu va mai finanța echipa de fotbal din cauza conflictului cu o parte a suporterilor, situația clubului începe să devină una dificilă.

Autocarul inscripționat cu însemnele Petrolului a fost retras de la club, odată cu mașinile de serviciu ale staff-ului tehnic.

După retragerea Veolia, Flavius Stoican, care trebuia numit antrenor, a declarat că nu mai vine la Ploiești.

„Am avut o discuție cu conducerea înainte de ce s-a întâmplat la conferința de presă. Voiam să văd exact situația de acolo. Se vrea promovarea. Mi-a explicat domnul Mădălin (n.r. Mădălin Mihailovici, reprezentantul companiei Veolia) ce gânduri are. Asta înainte de conferință. Apoi a urmat să mă duc la conferință. Urma să discutăm și restul detaliilor, dar n-am mai apucat. Omul era foarte dezamăgit. A căzut varianta Petrolul în această situație. Am discuții cu alte echipe, dar nu vreau să vorbesc mai mult. Interes există. Vreau să lucrez cu oameni care vor performanță. Chiar dacă eram la Liga 2 îmi plăcea să merg la Petrolul pentru că sunt niște suporteri înverșunați acolo, care iubesc echipa”, a spus Flavius Stoican, TV Digi Sport, citat de gsp.ro

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău