darrensimo_4f656.jpg

Am admirat-o pe Simona și o vom face în continuare. Nu se pot lăuda mulți sportivi cu performanțele ei și nu mulți sunt capabili să facă o imagine atât de bună României, o țară care nu a investit 1 leu în Simona, dar care are beneficii fabuloase de pe urma muncii acestei sportive.

Timp de aproape 1 an, Simona Halep a dominat clasamentul mondial. Nu obținuse încă un titlu de Grand Slam, însă a venit și acesta, la Paris. O încununare a poziției de lider, contestată de mulți. Simona a adus bucurie, mândrie, satisfacție într-o țară din care aceste cuvinte începuseră să lipsească. 

Așa cum era și firesc, a început și declinul. Nu este cauzat de vârstă sau de starea de sănătate, ci de rezultatele care ar fi putut fi cu totul altele. Oficial, de astăzi, Halep a coborât încă 5 poziții în clasamentul mondial, de pe 3 pe 8, cu 3.963 de puncte, după ce nu şi-a apărat trofeul cucerit anul trecut la Roland Garros, fiind eliminată la ediţia din acest an în sferturile de finală.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Cu puțin timp în urmă a avut șansa să redevină lider, însă a ratat-o în finală. Fără a o critica, pentru că nu avem nici dreptul și nici pregătirea, urmărim totuși cu atenție părerile specialiștilor din tenis. Cei mai mulți pun declinul pe seama despărțirii de antrenorul Darren Cahill. Simona nu este o sportivă comodă, una cu care se poate lucra ușor. Nu de puține ori a încercat variante de antrenori, de cei mai mulți despărțindu-se din cauza capriciilor ei, a limbajului folosit, a manierei în care îi trata.

La un asemnea nivel, talentul incontestabil și munca fabuloasă a Simonei nu sunt de ajuns. Fără un profesionist care să le șlefuiască, să le ordoneze, rezultatele se duc spre zona mediocrității. Și este păcat de un asemenea talent să nu aibă o carieră strălucită până aproape de final. Poate nu se va mai întoarce acolo, deși nu este imposibil, însă nu reprezintă o nenorocire. Pentru tot ceea ce a făcut până în prezent, Simona merită felicitată și respectată, dar mai ales susținută în momentele mai dificile. Succes!

darrensimo_54eb0.jpg

image fea75
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg

harold.jpg