fbpx

lovitura-pentru-petrolul-meciurile-ploiestenilor-in-pericol-stadionul-ilie-oana-nu-are-omologare_size6_14274.jpg

Potrivit unui comunicat de presă, Veolia analizează finanțarea echipei Petrolul în continuare, ținând cont de performanța slabă a acestei.

”Finalul anului competițional 2018-2019 a poziționat echipa FC Petrolul Ploiești pe locul 4 al ligii secunde, ceea ce a împiedicat atingerea obiectivului declarat la începutul Campionatului de Fotbal: accederea în Liga I.

Partenerul Finanțator a asigurat, așa cum a promis încă de la început, resursele, know-how-ul și experiența de business, pentru a putea continua construcția acestui proiect și a putea ținti către Liga I de fotbal.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Pe parcursul acestui an, Partenerul Finanțator a avut o abordare democratică în care Managementul Clubului și Echipa Tehnică au avut libertatea firească de a-și asuma și îndeplini rolurile definite în conducerea echipei spre obiectivul declarat.

Din păcate, performanța slabă a echipei, dar și cedarea la diferitele presiuni care au dus la activarea a 4 antrenori pe parcusul anulului competițional 2018-2019, situează astăzi echipa în același punct în care se află în toamna anului trecut.

După insuccesul atingerii obiectivului ne aflăm într-un moment de analiză și evaluare a perspectivelor viitoare în ceea ce privește colaborarea noastră cu FC Petrolul. Analiza va include atât activitatea Managementului Clubului cât și performanțele staff-ului tehnic, care împreună sunt, de fiecare dată, motorul evoluției unui proiect fotbalistic de succes.

Principiile proiectelor în care compania noastră se asociază sunt întotdeauna ghidate de etică și transparență. Desfășurarea lor are întotdeauna la bază o activitate susținută de management real și performant, ce trebuie conștientizat, asumat și indeplinit de către toate părțile implicate, în limita rolului fiecăreia dintre acestea.” se arată în comunicatul de presă emis de Veolia.

Informeaza-te inainte de a cumpara o casa

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


sc_vasile1_83d7d.jpg
banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg