Petrolul, victorie la UTA Arad. Promovarea se joacă în ultima etapă

0
IMG_5334_f15f3.jpg

IMG_5334_f15f3.jpg

Cu şanse, în continuare, în lupta pentru locul trei, “lupii” au mers la Arad cu gândul la cele trei puncte puse în joc, singura posibilitate prin care să mai spere până în ultima etapă. Misiune îndeplinită, după un meci în care Petrolul a întors de la 0-2, la 4-2, cu “dubla” lui Sergiu Arnăutu şi reuşitele lui Marinescu şi Bogdan Rusu.

Meciul a început într-o notă de echilibru, însă, uşor-uşor, echipa gazdă avea să devină tot mai periculoasă. Ciucur (10) i-a dat primele emoţii lui Lungu, trimiţând, de la 18 metri, puţin alături, iar Costin (18) a încheiat o cursă, pe partea dreaptă, cu un şut ce a ocolit colţul lung. Până la urmă, plusul de vivacitate al arădenilor a făcut diferenţa, puştiul Oroian (31) deschizând scorul cu un şut superb expediat de la 22 de metri, uşor lateral stânga, la care balonul a “muşcat” din transversală înainte de a poposi în plasă, iar Şeroni (43) a majorat scorul, înscriind cu capul, din mijlocul careului, după un corner bătut de pe partea dreaptă. “Lupii” păreau KO, dar ARNĂUTU (44) le-a mai dat oxigenul necesar coechipierilor săi, reducând din diferenţă cu un şut plasat, din marginea careului, după o pasă a lui Marinescu.

Cu moralul revenit la cote optime, petroliştii au ieşit mult mai montaţi de la cabine, preluând, din ce în ce mai clar, controlul ostilităţilor, iar soarta jocului s-a întors, astfel, firesc. MARINESCU (65) a restabilit egalitatea, cu o reluare din faţa porţii după o centrare, de pe stânga, a lui Bogdan Rusu, după care Arnăutu (74 – blocat, în faţa porţii, de Orlic) şi Puşcaş (75 – “cap”, din 6 metri, pe lângă) au trecut pe lângă golul trei. Un gol ce avea să vină la scurt timp, după un corner de pe stânga bătut de Marinescu, la care RUSU (78) a reluat, cu capul, din faţa porţii, fără replica pentru Orlic! Iar ARĂNUTU (88) a stabilit rezultatul final, transformând un penalty obţinut tot de el, după ce, scăpat singur spre buturile adverse, a fost faultat de către Şeroni.

Petrolul a încheiat, astfel, seria evoluţiilor din deplasare din acest campionat cu o victorie, păstrând şanse pentru locul de baraj. În ultima etapă, formaţia noastră va juca, pe “Ilie Oană”, cu deja promovata Academica Clinceni (data şi ora de disputare ale jocului nefiind, deocamdată, stabilite), aşteptând un pas greşit al Universităţii Cluj în confruntarea, de pe teren propriu, cu Pandurii Tg. Jiu.

sursa: fcpetrolul.ro

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău