junior_2b9c2.jpg

Primăria Blejoi anunță organizarea unei noi ediții a ”Junior Cup”, competiţia dedicată copiilor din comună, chiar de ziua lor. 

Premii consistente (biciclete, role, skateboard), invitaţi de marcă din sportul pe două roţi, dar şi din... ring - “Moşu” Doroftei, campionul mondial la box, este aşteptat la... start, surprize pentru cei mici, locuri de joacă special amenajate - iată doar câteva dintre “ingredientele” care vor face o petrecere în care copiii sunt sărbătoriţi.

În funcţie de numărul de copii înscrişi pe liste la şcoală (atenţie - acceptul în scris al părintelui e obligatoriu, ca de altfel şi echipamentul de protecţie pentru copii), vor fi organizate mai multe curse, pe grupe de vârstă, pe traseul deja cunoscut - Şoseaua Principală (Str. Radu Tudoran), cu start din dreptul Bisericii din satul Blejoi, pe 31 mai, începând de la ora 9.00.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Din acest an, pentru a echilibra şansele la podium, fetele vor concura doar între ele, la fiecare categorie de vârstă: preşcolari şi clasa “0”, ciclul primar şi gimnaziu. Aşadar, vor fi şase festivităţi de premiere, câte trei pentru fete şi băieţi. (sursa: Info Blejoi)

image fea75
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg

harold.jpg