fbpx

petrolul-timisoara_eea7d.jpg

Partida FC Petrolul - ACS Poli Timișoara se va disputa, luni, începând cu ora 18.00, pe stadionul „Ilie Oană” din Ploiești.

Cum despre promovarea directă nu mai poate fi vorba, elevii lui Gigi Mulțescu, speră într-o victorie clară, astfel încât să poată să se claseze pe locul de baraj.

Doar două puncte o desparte pe formația ploieșteană de Universitate Cluj, motiv pentru care partida cu ACS Poli Timișoara ar trebui să se încheie cu o victorie clară pentru elevii antrenați de Gigi Mulțescu.. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Cu privire la lotul ploieștean din această seară, FC Petrolul a anunțat că din acesta nu va face parte fundașul central Lucian Cazan, suspendat după ce a acumulat patru cartonașe galbene. În plus, mai mulți jucători acuză o serie de probleme medicale.

„Partida de astăzi va fi condusă de către o brigadă alcătuită din Bogdan Dumitrache (Bucureşti) – Marian Truţă (Băbeni-Vâlcea) şi Alexandru Mihăilă (Rm. Vâlcea). Arbitru de rezervă va fi Sergiu Anton (Bucureşti), iar ca observatori au fost delegaţi Laurenţiu Vărgatu (Brăila) şi Adrian Petre (Buzău)”, a anunțat FC Petrolul Ploiești.

FOTO: Sursa  - FC Petrolul Ploiești

image fea75
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


...
970.jpg