FC-PETROLUL-PLOIESTI-vs-DACIA-UNIREA-BRAILA-JPG-12_60d1d.jpg

Calculele hârtiei s-au confirmat, Petrolul obţinând, ieri, un succes categoric pe „Ilie Oană”, în faţa deja retrogradatei Dacia Unirea Brăila. „Lupii” au oprit tabela la scorul de 9-1 (4-1), cu „tripla” lui Cătălin Ştefănescu, „dublele” lui Robert Moldoveanu şi Bogdan Rusu, precum şi reuşitele lui Cristi Puşcaş şi Lucian Cazan.

Aşa cum era de aşteptat, meciul s-a disputat într-un singur sens, spre poarta nefericitului Iulian Moldoveanu. Petroliştii au abordat confruntarea decişi să nu le facă vreo concesie adversarilor lor şi a fost, astfel, doar o chestiune de timp până când s-a pornit avalanşa de goluri.

MOLDOVEANU (13) a deschis scorul, apoi a pasat decisiv la reuşitele lui RUSU (16), PUŞCAŞ (22) şi CAZAN (39), aşa încât, după nicio repriză, Petrolul se lupta doar cu tabela de marcaj, în tentativa de a doborî scorul campionatului. Planurile, însă, s-au încurcat puţin înainte de pauză, atunci când, neanunţat de nimic, a venit golul Brăilei, după un corner de pe stânga, la care Căruţă (44) s-a înălţat şi a reluat, nestingherit, cu capul, din mijlocul careului: 4-1.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

„Găzarii” au reluat ofensiva imediat după reluare, iar RUSU (51) semna „dubla”, cu primele sale reuşite oficiale în tricoul „galben-albaştrilor”. Apoi a ieşit la rampă ŞTEFĂNESCU, cu ale sale „raiduri” ce au făcut prăpăd prin defensiva adversă, lăsând în urmă trei goluri (61, 72, 80), între acestea făcându-şi loc şi cea de-a doua reuşită a lui MOLDOVEANU (62), iar petroliştii au avut la dispoziţie mai bine de zece minute pentru a forţa un număr cu două cifre pe tabela de marcaj.

Golul 10 nu s-a marcat, dar asta, evident, nu a contat, Petrolul obţinând o victorie lejeră, anticipată, dar venită, însă, pe fondul unui joc în care elevii lui Gigi Mulţescu n-au făcut rabat de la efort, comportându-se aşa cum trebuie pentru a evita orice fel de „accident”.

Cu 68 de puncte, Petrolul râmâne în apropierea podiumului, pe locul patru, iar săptămâna viitoare va merge la Timişoara, acolo unde joi, de la ora 20.00, va da replica Ripensiei.

VIDEO

sursa: fcpetrolul.ro

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Observatorul Prahovean
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg