fbpx

bogya-tamas-orientare-370x270_44a31.jpg
Eveniment sportiv de amploare, găzduit de Comarnic, la început de iunie. Regalul de orientare „Carparhian O-Trophy”, dar și cea de-a III-a ediție a Cupei Orașului Comarnic la Orientare se vor desfășura, în paralele, pe 1-2 iunie. Sportivii din mai multe țări sunt așteptați la cele două etape de ranking mondial, pe lângă Campionatul Național pe Echipe.

Zona de concurs cuprinde versanții Vârfului Gurguiata, întinzându-se spre Vest și spre Sud, până la Valea Tălii. Evenimentul se va desfășura pe parcursul a două zile, 1-2 iunie 2019, în Plaiul Gurguiata. Cum ziua de 1 Iunie este una de sărbătoare pentru copiii din întreaga lume, toți micuții sunt așteptați la înălțime, cu voie bună și un spectacol artistic, pregătit de Asociațiile culturale din oraș.

Competiția se desfășoară în colaborare cu Federația Română de Orientare, cluburile „C.S. METROPOLITAN” București și „O.K. Silva” Câmpina și cu sprijinul Primăriei Comarnic. Vor participa persoane cu vârste cuprinse între 12 și 75 de ani.
Înscrierea la concurs pentru elevii din zonă se poate face până la data de 20 Mai 2019, pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. , pe www.orienteeringonline.net , dar și pe site-ul https://carpatho.ro/ , iar participarea se face pe propria răspundere.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Cupa Orașului Comarnic se acordă pentru patru categorii de sportivi începători: F ≤15 ani, M ≤15 ani, F ≤19 ani, M ≤19 ani, pe baza clasamentului cumulat pe 2 etape.

Sursa foto: Primăria Comarnic

IMG_20180527_115426_cc430.jpg

bogya-tamas-orientare-370x270_11f87.jpg

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Liliana Maxim Minculescu
redactor
Liliana Maxim Minculescu, jurnalist „de modă veche“, și-a început activitatea în 2004, lucrând simultan în presa scrisă și TV.
A lucrat la Telegraful de Prahova și Alpha TV, a făcut parte și din echipa cotidianului Adevărul pentru ca, ulterior, să se axeze pe jurnalismul de televiziune, la Valea Prahovei TV și Ploiești TV. A scris, totodată, și pentru site-ul: promovamprahova.ro.
Pentru activitatea în presa locală și regională a fost nominalizata mai multor concursuri, gale, dar și premiată în anul 2014, în cadrul Galei MediaFEM, iar în 2018 la Gala Comunității Prahovene.
A ales Observatorulph.ro pentru că îi place să țină pasul cu vremurile, iar prezentul și viitorul jurnalistic sunt aici, în presa online.
De același autor

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
salina_urbana_BUNA_desk_9833f.jpg
970.jpg