La 3 luni după moartea fotbalistului Emiliano Sala, tatăl său a făcut infarct și a decedat

0
PTYzNiZ6Yz0xJmhhc2g9MzA5ZDUzZTkxYjQwOGZhNzIyYzVkYzgxZTUxOWI0M2U.thumb_54e73.jpg

PTYzNiZ6Yz0xJmhhc2g9MzA5ZDUzZTkxYjQwOGZhNzIyYzVkYzgxZTUxOWI0M2U.thumb_54e73.jpg

Dramele familiei fotbalistului Sala continuă. După tragedia care i-a răpit prematur fiul, tatăl nu a mai suportat durerea, iar inima i-a cedat.

The Independent scrie că Horacio Sala (58 de ani) a făcut infarct și a murit, la 3 luni de la pierderea fiului său în accidentul cutremurător de avion.

Informația a fost confirmată de Julio Muller, un politician argentinian, care a dezvăluit că Horacio Sala a decedat azi-noapte, în ciuda eforturilor făcute de paramedici.

„2019 nu se oprește în a ne șoca cu astfel de vești. La ora 5, în această dimineață, doamna, soția dânsului, m-a sunat și era foarte supărată. Doctorii erau acolo, dar când am ajuns la ei acasă, deja murise”, a afirmat Muller.

Cum a murit Emiliano Sala

Avionul privat de mici dimensiuni, de tip Piper Malibu, în care se afla fotbalistul argentinian Emiliano Sala (28 de ani), a fost dat dispărut pe 21 ianuarie, în timp ce se afla deasupra Canalului Mânecii, după ce a pierdut contactul cu controlorii de trafic. Anterior, pilotul le ceruse acestora permisiunea să coboare la o altitudine de 700 de metri, din cauza condițiilor meteo.

surse The Independent și digisport

PTYzNiZ6Yz0xJmhhc2g9MzA5ZDUzZTkxYjQwOGZhNzIyYzVkYzgxZTUxOWI0M2U.thumb_f4f51.jpg

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău