fbpx

levantica_07eeb.jpg

Clubul sportiv ISports, Hub-ul sportului ploieștean care are în componență Ploiesti Basketabll, Ploiesti Dancers si Ploiesti Cycling, anunță realizarea unui parteneriat pentru igienizarea mai multor școli și săli de sport din Ploiești împreună cu Grădina de Lavandă, o afacere de familie din comuna Cocorăștii Mislii.

Parteneriatul a fost anunțat pe pagina de Facebook a clubului ISports Ploiesti:

ISports Ploiesti împreună cu Gradina de Lavanda aduc o mireasmă deosebită, după Sărbătorile Pascale, în școlile ploieștene.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Avem plăcerea să vă anunțăm un parteneriat inedit, probabil unic la nivelul țării noastre, prin care un club sportiv se asociază cu un producator de "miresme de lavandă" și reușește să aducă în școlile unde își are activitate nu mai putin de 500 L de apă de lavandă, cu care se vor igieniza sălile de sport, dar și unitățile școlare.

Mulțumim celor de la Grădina de Lavandă pentru deschidere și inițiativă și ne bucurăm, încă o dată, să putem să aducem un plus valoare orașului nostru, prin acest parteneriat, care va avea un efect benefic și direct către copiii noștri, ai orașului.

Școlile și sălile în care vom avea plăcerea să distribuim miresmele apei de lavandă, oferite de Grădină de Lavandă, sunt:

Colegiul Național "Spiru Haret";
Colegiul Național "Nichita Stănescu";
Complexul Sportiv "Tel George Junior";
Liceul Tehnologic "1 Mai";
Liceul Tehnologic de Servicii "Sfântul Apostol Andrei";
Școala Gimnazială "George Emil Palade";
Școala Gimnazială "I.A.Bassarabescu";
Școala Gimnazială "Nicolae Iorga";
Școala Gimnazială "Nicolae Simache";
Universitatea "Petrol-Gaze".
Sala Sportului Olimpia

Grădina de lavandă este o  mică fermă de familie, care produce o gamă largă de produse, precum săpunuri, lumânări, odorizante, etc pe bază de lavandă cultivată în comuna prahoveană Cocorăștii Mislii.

image fea75
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


...
970.jpg