fbpx

5de0b55fa4d30d7376_ff1ce.jpg
Luptă strânsă între echipele României și Franței, în semifinalele Fed Cup. Cele două se află la egalitate, după ce Mihaela Buzărnescu a fost învinsă de Caroline Garcia, în două seturi cu 6-3, 6-3. Meciul, disputat la Rouen, a fost cel de-al doilea al confruntării și a readus egalitatea pentru cele două țări.

Caroline Garcia (21 WTA) a obţinut victoria după o oră şi 26 de minute. Tenismena a controlat tot timpul meciul disputat cu Mihaela Buzărnescu (30 WTA), care a greşit destul de mult.

Garcia a început excelent şi a condus cu 3-0 şi 4-1, Buzărnescu s-a apropiat la 4-3, dar Garcia şi-a făcut serviciul şi a încheiat primul set pe serviciul româncei, cu 6-3.
În actul secund, cele două jucătoare au mers cap la cap până la 3-3, când Garcia a reuşit break-ul. Franţuzoaica şi-a făcut apoi serviciul, iar apoi a încheiat meciul cu 6-3.
În primul meci de simplu, Simona Halep a învins-o pe Kristina Mladenovic cu 6-3, 6-1.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Duminică sunt programate alte două meciuri se simplu, Halep - Garcia şi Buzărnescu - Mladenovic, urmate de partida de dublu Irina Begu/Monica Niculescu - Caroline Garcia/Kristina Mladenovic.

Sursa: agerpres.ro

5de0b55fa4d30d7376_58bfe.jpg

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Liliana Maxim Minculescu
redactor
Liliana Maxim Minculescu, jurnalist „de modă veche“, și-a început activitatea în 2004, lucrând simultan în presa scrisă și TV.
A lucrat la Telegraful de Prahova și Alpha TV, a făcut parte și din echipa cotidianului Adevărul pentru ca, ulterior, să se axeze pe jurnalismul de televiziune, la Valea Prahovei TV și Ploiești TV. A scris, totodată, și pentru site-ul: promovamprahova.ro.
Pentru activitatea în presa locală și regională a fost nominalizata mai multor concursuri, gale, dar și premiată în anul 2014, în cadrul Galei MediaFEM, iar în 2018 la Gala Comunității Prahovene.
A ales Observatorulph.ro pentru că îi place să țină pasul cu vremurile, iar prezentul și viitorul jurnalistic sunt aici, în presa online.
De același autor

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
salina_urbana_BUNA_desk_9833f.jpg
970.jpg