fbpx

Capture.JPGEchipele de baschet ale Școlii Gimnaziale „Grigore Moisil“ din Ploiești s-au impus atât la feminim, cât și la masculin la Olimpiada Națională a Sportului Școlar, faza județeană. Cele două s-au clasat pe prima poziție și vor reprezenta județul în etapa zonală care se va disputa la Pitești.

La masculin, au participat echipele de la Școala Gimnazială „Grigore Moisil” Ploiești, Școala Gimnazială „General Berthelot”, Școala Gimnazială „Nicolae Iorga”, Colegiul Național ,,Nicolae Iorga” Vălenii de Munte, Colegiul Național ,,Nicolae Grigorescu ” Câmpina, Școala Gimnazială Puchenii Moșneni, potrivit www.baschetprahova.wordpress.com. Podiumul a fost completat de echipele de la Școala Gimnazială „General Berthelot” și cea de la Vălenii de Munte.

Reușita a fost repetată și de echipa feminină de la Școala Gimnazială „Grigore Moisil”, care a disputat meciuri cu Școala Gimnazială „Nicolae Iorga” și Liceul Tehnologic „Carol I” Valea Doftanei. Echipa din Ploiești a fost secondată de cea de la Vălenii de Munte, iar pe locul al III-lea s-au clasat fetele din Valea Doftanei.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Faza zonală se va desfășura la Pitești, atât la fete, cât și la băieti, iar elevii școlii din cartierul Nord, pregătiți de Magda Colteanu și Mădălina Coman, vor lupta pentru un loc la turneul final.

Sursa: www.baschetprahova.wordpress.com

Capture.JPG

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Liliana Maxim Minculescu
redactor
Liliana Maxim Minculescu, jurnalist „de modă veche“, și-a început activitatea în 2004, lucrând simultan în presa scrisă și TV.
A lucrat la Telegraful de Prahova și Alpha TV, a făcut parte și din echipa cotidianului Adevărul pentru ca, ulterior, să se axeze pe jurnalismul de televiziune, la Valea Prahovei TV și Ploiești TV. A scris, totodată, și pentru site-ul: promovamprahova.ro.
Pentru activitatea în presa locală și regională a fost nominalizata mai multor concursuri, gale, dar și premiată în anul 2014, în cadrul Galei MediaFEM, iar în 2018 la Gala Comunității Prahovene.
A ales Observatorulph.ro pentru că îi place să țină pasul cu vremurile, iar prezentul și viitorul jurnalistic sunt aici, în presa online.
De același autor

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
salina_urbana_BUNA_desk_9833f.jpg
970.jpg