fbpx

975867-simona-halep-indian-wells-4.jpg

Cel puțin teoretic, Simona nu ar fi trebuit să fie surprinsă înaintea unui meci cu o jucătoare de mâna stângă care trimite forehand-ul cu mult topspin. Coordonatele s-au schimbat pentru Halep, iar reverul în cross (o armă importantă) a devenit o pradă ușoară pentru Marketa Vondrousova.

Cehoaica a profitat de slăbiciunile adversarei, a preluat controlul de câte ori a putut și s-a impus în trei seturi, scor 6-2, 3-6, 6-2, după o oră și 40 de minute. Eliminarea de la Indian Wells o face pe Simona să piardă locul doi din ierarhia WTA, poziție pe care în clasamentul live se află acum Petra Kvitova.

Cehoiaca a jucat împotriva Simonei ceea ce a știut mai bine: a neutralizat reverul adversarei prin al său forehand cu atât de mult topspin, s-a deplasat destul de bine din defensivă, a produs multe puncte câștigătoare cu scurtele bine ascunse și a câștigat un meci în care Halep a încercat prea mult să joace precum împotriva unei dreptace (bazându-se, desigur, pe armele sale cele mai bune care ar fi dat roade în cele mai multe cazuri).

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Rezumatul partidei Halep vs Vondrousova.

  • Pentru parcursul de la Indian Wells, Simona va primi 91.205 dolari şi 120 de puncte WTA.
  • La ediția de anul trecut, Simona Halep a ajuns până în semifinale, acolo unde a fost învinsă de japoneza Naomi Osaka, scor 6-3, 6-0. Jucătoarea română a câştigat ediţia din 2015 a competiţiei americane.
  • sursa: hotnews.ro

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
salina_urbana_BUNA_desk_9833f.jpg
970.jpg