fbpx

RPS7770_1067x800-1067x580.jpg

Chindia şi Petrolul s-au anulat reciproc, într-un meci care, din punct de vedere al spectacolului oferit de către cele două combatante, nu s-a ridicat la nivelul poziţiilor din clasament. A fost un 0-0 care nu schimbă nimic în lupta pentru promovare, ploieştenii având, acum, de partea lor avantajul rezultatelor directe, la o eventuală egalitate de puncte cu târgoviştenii.

Aşteptările au fost mari înaintea jocului de lângă Turnul Chindiei, de aici, poate, şi faptul că, la final, rezultatul de egalitate a fost privit, în ambele tabere, mai degrabă ca un semi-eşec. Chindia şi Petrolul au părut că se tem una de alta, şi-au făcut temele în primul rând pentru defensivă, iar în preajma celor două porţi s-a ajuns destul de greu, ocaziile clare de gol fiind foarte puţine.

Gazdele au avut prima şansă de gol, un şut al lui Cherchez (16), expediat din marginea careului, la care Lungu a avut răspunsul potrivit, respingând salvator, după care Petrolul a pus stăpânire pe centrul terenului şi a controlat ostilităţile. „Lupii” au avut posesia, au ţinut jocul departe de propria poarta, i-au neutralizat pe oamenii importanţi ai gazdelor, Cherchez, Florea sau Liviu Mihai, dar, din păcate, n-au reuşit să ameninţe buturile lui Aioani, tânărul portar al Chindiei fiind pus arareori sub presiune.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Cea mai mare ocazie de gol a „galben-albaştrilor” s-a consemnat cu zece minute înainte de final, atunci când Nini Popescu a şutat, dintr-o poziţie bună, pe direcţia lui Aioani, în rest petroliştilor lipsindu-le, parcă, liniştea necesară pentru a limpezi ofensiva şi a putea forţa obţinerea tuturor celor trei puncte.

Într-o atmosferă dominată de cei 1000 de suporteri veniţi de la Ploieşti, s-a terminat, până la urmă, 0-0, o remiză în urma căreia Chindia şi Petrolul rămân în afara zonei în care se distribuie biletele pentru Liga I, însă lupta pentru promovare, cu cinci echipe întinse pe lungimea a cinci puncte, este, în continuare, cât se poate de deschisă.

În etapa viitoare, FC Petrolul va juca pe „Ilie Oană”, cu ACS Energeticianul, partidă programată să se desfăşoare marţi, 19 martie, de la ora 19.30.

sursa: fcpetrolul.ro

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
salina_urbana_BUNA_desk_9833f.jpg
970.jpg