fbpx

Capture.JPG

Performanță și în domeniul sportului, obținută de la elevii de la Caragiale. Echipa de baschet masculin a Colegiului Național „Ion Luca Caragiale” din Ploiești s-a calificat la faza națională a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar – Licee. Faza finală a competiției, în care se vor întrece opt echipe va fi găzduită de Sighetu Marmației.

Echipa de la Caragiale, formată din tineri baschetbaliști care se antrenează la cluburile din Ploiești si pregătită de profesorul Nicolae Damian, a devansat echipele din Ialomița, Călărași, Ilfov și Teleorman, potrivit www.baschetprahova.wordpress.com.

În meciul decisiv, ploieștenii au învins reprezentanta Călărașiului cu scorul de 77-37. Cu acest rezultat au reușit să-şi adjudece prima poziţie la acest nivel, urmând să reprezinte judeţul Prahova în faza finală a competiţiei.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Meciurile care au ca miză obținerea cupa liceelor la baschet se vor disputa la Sighetu Marmației. Vor participa reprezentante a șapte județe și una din București.

În această competiție, Colegiul Național Ion Luca Caragiale Ploiești a fost la un pas să obțină marele în 2012, însă echipa de atunci a reușit să se claseze pe locul al doilea.

Sursa foto: baschetprahova.wordpress.com

Capture.JPG

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Liliana Maxim Minculescu
redactor
Liliana Maxim Minculescu, jurnalist „de modă veche“, și-a început activitatea în 2004, lucrând simultan în presa scrisă și TV.
A lucrat la Telegraful de Prahova și Alpha TV, a făcut parte și din echipa cotidianului Adevărul pentru ca, ulterior, să se axeze pe jurnalismul de televiziune, la Valea Prahovei TV și Ploiești TV. A scris, totodată, și pentru site-ul: promovamprahova.ro.
Pentru activitatea în presa locală și regională a fost nominalizata mai multor concursuri, gale, dar și premiată în anul 2014, în cadrul Galei MediaFEM, iar în 2018 la Gala Comunității Prahovene.
A ales Observatorulph.ro pentru că îi place să țină pasul cu vremurile, iar prezentul și viitorul jurnalistic sunt aici, în presa online.
De același autor

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
salina_urbana_BUNA_desk_9833f.jpg
970.jpg