fbpx

campioni campina.JPG

Zile de pline de emoții și reușite la prima etapă a Campionatului Național de Atletism în Sală pentru juniori II și III, competiție organizată în Sala "Lia Manoliu".

Prima zi de concurs (1 februarie) le-a testat pregătirea și sportivilor de la CSS „Constantin Istrati“, antrenați de către Mihaela Marin, Jenica Bran și Nicolae Pavel.

Atleții legitimați la clubul din Câmpina au reușit să cucerească două medalii de aur și una de argint. Andreea Lungu, de la juniori II, s-a remarcat la aruncarea greutății. Rezultatul de 13,21 metri i-a asigurat prima poziție. Primul loc, cu un record personal, și l-a adjudecat și Marius Vasile, tot de la juniori II, cu o reușită de 17,81 metri la aruncarea greutății.

De la junori III a urcat pe podium Ciprian Costache, tot la aruncarea greutății. Cu rezultatul de 12,44 metri a reușit să obțină medalia de argint.

Competiția se desfășoară și pe parcursul zilei de azi, iar cei interesați pot afla rezultatele în timp real, pe http://www.fra.ro/live

Sursa foto Andreea Lungu: Alexandru Neculai

campioni campina.JPG

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Liliana Maxim Minculescu
redactor
Liliana Maxim Minculescu, jurnalist „de modă veche“, și-a început activitatea în 2004, lucrând simultan în presa scrisă și TV.
A lucrat la Telegraful de Prahova și Alpha TV, a făcut parte și din echipa cotidianului Adevărul pentru ca, ulterior, să se axeze pe jurnalismul de televiziune, la Valea Prahovei TV și Ploiești TV. A scris, totodată, și pentru site-ul: promovamprahova.ro.
Pentru activitatea în presa locală și regională a fost nominalizata mai multor concursuri, gale, dar și premiată în anul 2014, în cadrul Galei MediaFEM, iar în 2018 la Gala Comunității Prahovene.
A ales Observatorulph.ro pentru că îi place să țină pasul cu vremurile, iar prezentul și viitorul jurnalistic sunt aici, în presa online.
De același autor

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg
Macheta-Paste_CONPET-970x250px_e5752.jpg