fbpx

halep-rogersC.jpg

După 48 de săptămâni, Simona Halep a pierdut primul loc în ierarhia mondială WTA. Nu este un moment ușor, dar așa cum am fost alături în clipele de fericire maximă, la fel suntem și în momentele mai puțin plăcute.

Cariera unui sportiv are suișuri și coborâșuri. Un sportiv nu este supraom, nu este Dumnezeu, chiar dacă munca și calitățile îl fac uneori să pară mai mult decât un om de rând.

Simona Halep vine după o perioadă de absență, după accidentări. Este încă tânără și are tot timpul să revină pe prima poziție a ierarhie mondiale în tenisul feminin. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Petra Kvitova (Cehia), locul 6 WTA şi cap de serie numărul 8, a trecut în sferturi de australianca Ashleigh Barty, locul 15 şi cap de serie numărul 15, scor 6-1, 6-4, după o oră şi şase minute de joc. Astfel, Kvitova  a acumulat punctele necesare, care o propulsează pentru moment pe prima poziție în clasament. Nu mai puțin de patru jucătoare o puteau detrona pe Simona, având în vedere ultimele ei luni de absență, în consecință imposibilitatea de a mai acumula puncte.

Indiferent dacă va mai fi vreodată numărul unu în acel clasament, pentru toate clipele pe care le-a oferit, pentru acele momente unice în care ne-am mândrit că e româncă, chiar dacă nu am avut vreo contribuție la performanțele ei, pentru că despre România se vorbește și frumos, ÎȚI MULȚUMIM, SIMONA HALEP!

halep-rogersC.jpg

image fea75
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


...
970.jpg