fbpx

hipodrom csm 1.jpg

Cel puțin în sezonul 2019, cursele de trap de pe Hipodromul din Ploiești nu vor mai avea loc duminica, așa cum s-a întâmplat de la redeschiderea complexului. 

Conducerea Complexului Hipodrom Ploiești a stabilit calendarul competițional al curselor clasice și semiclasice din acest an. Startul oficial ar putea avea loc în prima lună de primavară, cu o reuniune ordinară. 3 astfel de evenimente au fost programate pentru zilele de 2, 16 și 30 martie. Datele pot fi schimbate însă, în funcție de condițiile meteo, anunță reprezentanții Hipodromului.  

Cursele - devansate cu o zi, la cererea pasionaților de hipism

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Reuniunile din acest sezon competițional nu se vor mai desfășura duminica, așa cum s-a întâmplat în 2018, ci sâmbăta. Decizia luată de oficialii Hipodromului a avut la bază și dorința publicului, exprimată în sondajele de opinie realizate la finele anului trecut.

Prima reuniune importantă - pe 13 aprilie 

Sezonul competițional 2019 include 17 reuniuni, în cadrul cărora vor avea loc 4 curse clasice și 18 semiclasice, potrivit informațiilor furnizate de organizatori. Premiul Primăverii, considerat prima întrunire hipică importantă va avea loc 13 aprilie. Iar Derby-ul de Trap al României a fost programat, potrivit tradiției, în prima reuniune din luna iunie. 

Informeaza-te inainte de a cumpara o casa

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


sc_vasile1_83d7d.jpg
banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg