fbpx

maraton.jpg

Sportivii de la patru cluburi sportive se vor reuni, la Ploiești, în cadrul tradiționalului maraton pugilistic. Evenimentul are loc la sala de box de pe strada Traian Vuia, din Ploiești.

Tradiționalul maraton pugilistic este organizat de două-trei ori pe an, iar la eveniment participă sportivi de la mai multe cluburi din țară.

Sâmbătă, de la ora 11.30, la Ploiești sunt așteptați să ajungă sporti de la CSM Călărași, de la Steaua București, dar și de la Clubul Conpet.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

„CSM Ploiești participă la acest maraton cu peste 20 de sportivi. Maratonul pugilistic, care a devenit deja o competiție tradițională, reunește sportivi, cu vârste cuprinse între 10 - 18 ani, de la mai multe cluburi din țară. De data aceasta vorbim de sportivi de la CSM Călărași, de la Steaua București și de la Conpet Ploiești. Competiția va fi una interesantă pentru că sunt sportivi de la patru cluburi. Dacă vorbim strict de CSM Ploiești, sportivii noștri au obținut numeroase titluri la campionatele naționale și europene. Ne putem mândri cu rezultatele sportivilor Iulian Dumitrescu și George Dumitrescu, cu Toni Ioniță, cu Alexandru Constantin, cu Marian Pinoiu și cu Alin Sandu, aceștia fiind numai o parte din cei care s-au afirmat și au obținut medalii la Campionatul Național și la Campionatele Europene”, a explicat antrenorul Titi Tudor. 

Informeaza-te inainte de a cumpara o casa

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


sc_vasile1_83d7d.jpg
banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg