Cum să-ți vindeci copilul de obsesia pentru TV, telefon sau tabletă. Un club de baschet din Ploiești ”recrutează” elevi

WhatsApp Image 2019-01-15 at 15.57.14.jpeg

WhatsApp Image 2019-01-15 at 15.57.14.jpeg

Părinții care vor să-și dea copiii la un sport de echipă, încă din clasa pregătitoare, pot opta pentru baschet. CS Sevlar din Ploiești are ușile deschise în permanență pentru puștii și tinerii care vor să se îndrepte către mișcare.

Selecția este una continuă, motiv pentru care copiii pot fi înscriși în orice perioadă a anului. Programul grupelor depinde de mulți factori, cum ar fi programul școlar al sportivilor, disponibilitatea sălilor, disponibilitatea antrenorilor, numărului de antrenamente care poate fi de la 2 până la 8 / săptămână, în funcție de nivelul la care se află sportivii.

În prezent, clubul își desfășoară activitatea de luni până vineri, între orele 16 si 21 (cu mici excepții), atunci când se termină cursurile școlare, iar sălile sunt disponibile.
În prezent, copiii și tinerii înscriși la acest club fac antrenamente în trei săli:

  • sala de sport a Școlii Grigore Moisil,
  • Sala Nichita Stănescu
  • Sala Polivalentă Blejoi.

Vara, când este cald, activitatea este mutată în afara sălilor, pe terenurile exterioare ale școlilor.

La grupele de inițiere și sport „de masă”, costurile lunare sunt între 100 și 200 lei/copil, în funcție de nivelul grupei și implicarea ei în competițiile sportive.

„Una din principalele activități ale noastre este selecția. Aceasta este permanentă și are loc la toate categoriile de vârstă. Pentru asta avem nevoie de un număr cât mai mare de sportivi implicați în baschet. Noi ne dorim în special performanță, dar până la urmă nu contează decât ce rezultate vom avea. Deocamdată avem copii selecționați la loturile naționale, antrenori convocați la aceste loturi și o poziție bună în clasamentul competițiilor în care suntem implicați, ceea ce ne confirmă că suntem pe drumul cel bun”, ne-a declarat Sebastian Nicolov, președintele CS Sevlar Ploiești.

Cei care vor să-i dea pe cei mici la un sport care dezvoltă motric și mental copilul și care, totodată, îi insuflă și spiritul de echipă, au la dispoziție pagina de facebook a clubului: https://www.facebook.com/baschet.ploiesti, telefon: 0740 042 178, mail: sevlarsrl@gmail.com și site-ul clubului: http://www.baschetsevlar.ro

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău