fbpx

WhatsApp Image 2019-01-14 at 15.02.55 (1).jpeg

Tarife extrem de atrăgătoare pentru cei care vor să facă mișcare la Bazinul de înot din Câmpina.  Cât despre condiții, acestea sunt descrise ca fiind dintre cele mai bune din Prahova. La bazinul de aici se antrenează și elevii din cele două clase cu profil de înot de la Școala „Ion Câmpineanu“ din Câmpina.

Pentru o oră de înot, doritorii plătesc 10 lei, indiferent de vârstă. Un abonament de 10 ore este de 50 lei/copil și 90 lei/adult. Pentru cei care optează să vină 20 de ore, abonamentul este de 100 lei/copil și 160 lei/adult.

Pentru persoanele cu dizabilități se aplică aceleași reduceri ca pentru copii.

Pentru competiții, taxa de bazin este de 200 de lei. Tot 200 lei este și taxa de instructor și este achitată lunar.
Sportivii afiliați la Federația Română de Natație și Pentatlon Modern achită 150 lei/lună pentru două intrări pe zi, iar abonamentul anual este în cazul lor de 1.100 lei. În ambele cazuri, plata este percepută în avans.

Cât despre cursuri gratuite, ele sunt organizate pentru copiii din Câmpina doar pe durata vacanței de vară.

Bazinul este, în fiecare dimineață, baza de antrenament pentru elevii celor două clase cu profil de înot de la Școala Generală „Ion Câmpineanu“, din localitate. Pentru pregătirea lor, accesul este, de asemenea, gratuit

Bazinul este deschis între orele 10-22, de luni până vineri, pentru publicul larg.

WhatsApp Image 2019-01-14 at 15.02.55.jpeg

WhatsApp Image 2019-01-14 at 15.02.55 (1).jpeg

sursa foto: campinaturism.ro

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Liliana Maxim Minculescu
redactor
Liliana Maxim Minculescu, jurnalist „de modă veche“, și-a început activitatea în 2004, lucrând simultan în presa scrisă și TV.
A plecat la drum cu o agendă, reportofon, cu ceva cunoștințe generale, dar, mai ales, cu dorința de a învăța și a „fura“ meserie.
A lucrat la Telegraful de Prahova și Alpha TV, unde a avansat de la redactor/reporter la redactor șef-adjunct/editor-coordonator al departamentului de știri.
A făcut parte și din echipa cotidianului Adevărul pentru ca, ulterior, să se axeze pe jurnalismul de televiziune, la Valea Prahovei TV și Ploiești TV. A scris, totodată, și pentru site-ul: promovamprahova.ro.
Pentru activitatea în presa locală și regională a fost nominalizata mai multor concursuri, gale, dar și premiată în anul 2014, în cadrul Galei MediaFEM.
În anul 2018 a fost de asemenea premiată în cadrul Galei Comunității Prahovene pentru activitatea jurnalistică în domeniul social, o arie unde se implică activ și prin intermediul Grupului de voluntariat „Pentru Tine!“.
Pentru aproape doi ani a „evadat“ de partea cealaltă a baricadei, lucrând la Primăria Sinaia, la Departamentul de Comunicare și Politici Publice, dar a revenit la marea pasiune.
A ales Observatorulph.ro pentru că îi place să țină pasul de vremurile, iar prezentul și viitorul jurnalistic sunt aici.
De același autor

negativ-media.jpg
Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro