fbpx

f21ca159-1bc8-40c6-84b4-db0878837318.jpg

Sunt 2-3 perioade din an când sălile de profil nu fac față numărului de solicitări. Vorbim despre perioadele de după sărbători și de cele ale concediilor. 

În pofida asaltului din aceste perioade, puțini sunt clienții cu adevărat mulțumiți, cei care au rezultate vizibile. Deși cauzele nu sunt dificil de intuit, cel mai simplu este să apelăm la specialiști. I-am abordat pe cei de la Titan Academy, clubul de fitness și forță din Ploiești care nu se încadrează în peisajul general, fiind mult mai mult decât o ”banală sală de forță”.

Să mergi la sală poate fi ”la modă”, poate fi ”în trend”, poate fi ”o fiță”. Nimic din toate acestea nu se încadrează în ceea ce reprezintă cu adevărat conceptul asumat de cei de la Titan. Este ok să ai o sală dotată cu aparatură de ultimă generație, cu saună, cu vestiare moderne, dar toate acestea sunt inutile dacă nu ai personalul specializat, care să îți îndrume pașii. Aici se face diferența.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Toți am auzit despre ”trasul de fiare”, despre ”cardio”, etc.. Privind problema cu superficialitate, aceasta pare lesne de abordat. Aproape oricine poate să ridice o greutate, să facă diverse mișcări. Puțini iau în calcul riscurile la care se expun, consecințele pe termen scurt sau pe termen lung pe care le pot avea antrenamentele făcute ”după ureche”.

Pe lângă afectarea stării de sănătate, nu apar nici rezultatele vizibile. Fie clienții nu slăbesc, fie sunt nemulțumiți de faptul că musculatura nu se conturează, cert este că, în ciuda efortului depus, care uneori este intens dar haotic, mulți abandonează.

De ce la Titan Academy, în Galeriile Comerciale este altfel? Facem abstracție de dotarea de top și îi cunoaștem pe rând, pe cei care compun echipa de acolo. Au în spate studii de specialitate, atestări profesionale incontestabile și chiar cariere naționale și internaționale de top. Antrenori personali, kinetoterapeuți, specialiști pentru care fitness-ul sau culturismul nu au secrete.

Valentin Mihăilă, trainer Titan Academy: ”Fiecare client este important și nu este doar o lozincă. Suntem diferiți, avem calitați care ne diferențiază, așa cum și problemele sunt diferite. Fiecare client poate fi preluat de echipa Titan, apoi evaluat și îndrumat către ceea ce i se potrivește, către ceea ce poate face. Oricine poate să își depășească limitele, dar nu poate să sară peste etapele esențiale. Nu poți să neglijezi niciun amănunt, nicio o problemă de sănătate care poate să pară banală.

Urmează încadrarea într-o clasă de grup. Sunt foarte multe de spus aici, însă cel mai simplu, pentru a vă face o idee, ar fi util să accesați pagina noastră de facebook, acolo unde găsiți scurte filmulețe de prezentare pentru fiecare clasă. Este un bun început pe care îl vom continua împreună, cunoscându-ne față în față, discutând și realizând de comun acord un program de pregătire. Un trainer profesionist vă va adapta exercițiile, le va introduce gradual, pentru ca toate etapele să fie parcurse cu maxim de eficiență. Doar așa rezultatele vor fi vizibile, vor fi cele scontate.” 

Irina Oprea, coordonator Titan Academy: ”Dacă efortul trainerilor nu este asociat cu dietele corespunzătoare, cu un regim de viață sănătos, atunci aceste antrenamente vor fi compromise. Totul se leagă, totul are o explicație. Tocmai de aceea echipa noastră este pregătită nu doar să vă antreneze, ci și să va consilieze. Este însă nevoie de disciplină și răbdare. Chiar dacă suntem pregătiți, dotați, bine intenționați, trebuie să admitem că jumătate din muncă este în sarcina clientului, a celui care își asumă partea de privațiune sau dozaj culinar corect. Noi nu te învățăm să nu mănânci, ci îți explicăm cât trebuie și cum trebuie. La început poate fi frustrant, dar pentru cei cu voință devine un mod de viață, una sănătoasă, de care să te bucuri.”  

Dispariția educației fizice din școli sau tratarea cu superficialitate a acestui capitol extrem de important face ca starea generală de sănatate să se degradeze prematur. Faptul că apar din ce în ce mai multe săli de sport este însă benefic, cu o condiție: să fie așa cum a fost concepută cea în care se desfășoară activitatea Titan Academy. 

Desigur, sunt și clienți care ”știu ei mai bine”, care fac după cum consideră, însă în cazul lor nici orele de oboseală haotică și nici alimentația din aceeași arie nu fac minuni. 

f21ca159-1bc8-40c6-84b4-db0878837318.jpg

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


970.jpg