bianca-andreescu-1040x572.jpg

La doar 18 ani, Bianca Andreescu, canadianca de origine română a învins-o pe Caroline Wozniacki, locul 3 WTA. 

După această partidă, Bianca a obținut un nou succes remarcabil: a eliminat-o în sferturi pe Venus Williams (38 de ani), cu scorul de 6-7, 6-1, 6-3.

Va fi prima semifinală din cariera Biancăi, care, la finalul meciului, a oferit o frumoasă lecție de maturitate, în ciuda vârstei fragede pe care o are, întorcând partida decisiv, în favoarea ei.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

"Cred că orice este posibil și astăzi am făcut imposibilul. Nu știu ce să mai spun, este un sentiment fantastic.

Pentru mine obiectivul a fost să intru pe tabloul principal, dar am reușit să înving câteva jucătoare de top. Am crezut în propriile mele șanse, m-am simțit bine și publicul m-a ajutat de fiecare dată.

Nu am renunțat, asta contează în tenis și contează în fiecare sport. Și chiar dacă ai o slujbă în afara terenului, nu trebuie să renunți. Cu ajutorul acestui public, cred că am să duc până la final acest turneu", a declarat Bianca Andreescu, la flash-interviul de finalul partidei.

bianca-andreescu-1040x572.jpg

sursa digisport


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.