IMG_1345.JPG

Direcția Judeţeană pentru Sport şi Tineret Prahova și-a remunerat și în acest an sportivii cu rezultate excepționale, atât la disciplinele olimpice, cât și la cele neolimpice. În categoria ''celor mai buni'' au fost selecționați și 10 sportivi legitimați la CSM Ploiești.

Denisa Stoian ''sărită'' la festivitatea Inspectoratului Școlar, a fost premiată de Direcția de Sport și Tineret!   

Unul dintre tinerii remarcaţi în disciplinele sportive olimpice a fost gimnasta Denisa Stoian, singura sportivă din Prahova care a participat la Jocurile Olimpice de Tineret. Tânăra antrenată de Simona Puiu s-a clasat pe poziția a 25-a la Buenos Aires și a obținut locul 6 la Campionatul Mondial Şcolar, de la Marrakech, Maroc.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Alături de Denisa Stoian au mai fost premiați:  

Andrei Constantin ( box, categoria „+90 kg" – locul al 2-lea la Campionatele Europene Şcolare de cadeţi din Bulgaria, antrenat de Titi Tudor şi Adrian Pîrlogea).

Paul Onofrei  ( judo, categoria „66 kg" – locul al 3-lea, pe echipe, la Campionatul European de cadeţi, de la Sarajevo; locul al 2-lea la etapa de Cupa Europeană de cadeţi, din România, şi locul al 3-lea la etapa de Cupa Europeană de cadeţi, din Polonia; sportiv antrenat de Gheorghe Savu, Mihai Trandafirescu şi Doru Munteanu)

Diana Marcu (judo, categoria „70 kg" – locul al 3-lea la Campionatul Mondial Şcolar, din Maroc, sportivă antrenată de Gheorghe Savu, Mihai Trandafirescu şi Doru Munteanu).

Direcția Județeană de Sport și Tineret a premiat, în egală măsură, și sportivi ai disciplinelor neolimpice.

Dragoş Hriţcu, Alexandru Nicolae, Sebastian Alexandru, Dragoş Dumitru, Alexandra Laioş şi Sorin Niţă,deținători ai două locuri 1, trei locuri 2 şi un loc 3 la Campionatele Europene de karate tradiţionale, de la Belgrad, au fost, de asemenea, recompensați cu premii în bani. Sportivii sunt antrenaţi de Liviu Apostol.

Premiile și diplomele le-au fost înmânate tinerilor de către directorul CSM Ploieşti, Cristian Nica, dar și de viceprimarul Ploieştiului, Cristian Ganea, și inspectorul şcolar general adjunct, Horia Toma.


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.