vladimir-arnautovici.jpg

Iubitorii de baschet ar fi trebuit să rescrie, în acest week-end, o filă de istorie, în amintirea ploieșteanului-sârb. Evenimentul ''Uniți pentru Ploiești '', programat pentru duminică, la ora 16.00, la Sala Sporturilor Olimpia, a fost suspendat. Anunțul a fost făcut  pe contul de Facebook - Ploiești Basketball:''Din motive organizatorice anulăm, pentru moment, MemorialulDado Arnautovic, programat pentru data de 23.12''.

Anterior acestui anunț, pe aceeași pagină de Facebook, inițiatorul proiectului, Ionuț Urzeală, făcea un apel în căutare de sponsori pentru evenimentul dedicat fostului antrenor și jucător de la Asesoft Ploiești 
Vladimir Arnautovici.

 „Avem nevoie de sponsori. În ultima perioadă, ne-am concentrat atenția pe schimbările din clubul nostru și am lăsat pe planul doi această activitate foarte importantă și ne vedem în situația în care e posibil să avem cel mai sărac Moș Crăciun din ultimii ani. 2018 a fost pentru noi un an în care am învățat multe lucruri și asta este un mare plus - am învățat că imaginea prin sport trebuie să fie făcută sistematic.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Cu toate acestea, Moș Crăciun este așteptat în Sala Olimpia și vrem să facem pentru copii o nouă seară de poveste și de amintire pentru toți cei prezenți, în memoria lui Dado Arnautovic''

Dado trăiește încă, în inimile suporterilor!

Vladimir Arnautovic a murit în Mai 2015 din cauza unui cancer la ficat. Avea 43 de ani. Ca antrenor al CSU Asesoft Ploieşti a obținut şapte titluri de campion, două Cupe ale României, o Supercupă și o calificare de poveste în topul celor mai bune 32 de echipe din EuroCup! Iar eventul realizat din postura de jucător al fostei echipe ploieştene rămâne...în istorie! Gala dedicată lui Dado Arnautovic va fi, probabil, reprogramată.


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.