48395438_1543834612428188_2001336768594444288_n.jpg

Pentru mulți sărbătorile de iarnă înseamnă bucurie și petrecerea timpului alături de cei dragi. Însă nu toți au parte de aceste momente frumoase în viața lor.  Pornind de la o acțiune de ajutorare a celor greu încercați de soartă, a luat naștere această competiție organizată de Peluza Latină. 

Deși ni s-a părut greu la început, am încercat să arătăm că orice este posibil dacă ne unim forțele și credem într-o idee şi aşa am ajuns la ediția cu numărul 2 a acestui turneu caritabil. O ediție cu totul diferită față de anul trecut, un nou format, aceeaşi mentalitate cu scopul de a-i ajuta pe cei nevoiaşi.

Astfel, pe data de 22 Decembrie 2018, cu începere de la ora 17, sunteți invitați la sala ,,Leonard Doroftei", strada Milcov, nr.1 pentru a lua parte la a 2-a ediție a acestei competiții. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Vor avea loc meciuri de fotbal între echipele formate din membri ai Peluzei Latine(8 echipe) şi Tribuna a 2-a(4 echipe), iar echipa câștigătoare va disputa un meci demonstrativ cu o echipă formată din jucători ai echipei F.C. Petrolul Ploiești.

Vom avea invitați speciali care au pus orașul Ploiești la loc de cinste. Fie că vin din fotbal, actorie sau baschet vor fi alături de noi pentru această cauză nobilă. 

Principala acțiune rămâne strângerea de fonduri, haine, încăltăminte, alimente, jucării şi orice poate ajuta pe cei necăjiți. Vor fi urne pentru donații și un loc special amenajat pentru donațiile tuturor(vârste intre 3 si 18 ani).

Va exista și o comisie de validare a fondurilor formată din Cătălin Burlacu şi organizatorul acestui eveniment. Fondurile vor fi validate la fața locului printr-un proces verbal de predare-primire, semnat şi stampilat.

Invităm alături de noi toți petroliștii, indiferent de locul pe care îl ocupă pe stadion. Împreună suntem o familie!
De asemenea, orice ploieştean de bună credintă şi care doreşte să ajute este aşteptat la eveniment, nu rămâneți indiferenți şi ajutați copiii greu încercați de soartă!

INTRAREA LIBERĂ!
Informații suplimentare: 0732888111

text si foto: Peluza Latina/Facebook


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.