fbpx

gimnastica-csm-ploiesti.jpg

Denisa Stoian, Miruna Ciocîrlan și Sabina Enache, legitimate la CSM Ploiești, au reușit performanța de a se situa în „Top 10”, clasament realizat de Federația Română de Gimnastică Ritmică. 2018 a fost un an bun pentru sportivele de la CSM Ploiești, pe lista rezultatelor figurând și calificarea Denisei Stoian la Jocurile Olimpice de Tineret de la Buenos Aires.

Gala Gimnasticii Ritmice Românești a avut loc duminică, la Club Floreasca, din Capitală, prilej cu care Federația Română de Gimnastică Ritmică le-a premiat pe medaliatele la Jocurile Olimpice, Campionatele Mondiale și Europene, precum și pe cele mai bune zece sportive ale anului 2018.

Echipa de la CSM Ploiești se poate mândri cu numeroase rezultate. Recunoașterea deplină a venit însă la final de an, când  trei reprezentante ale CSM Ploiești s-au situat în „Top 10”, clasa,ment realizat de Federația Română de Gimnastică Ritmică.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Este vorba despre Denisa Stoian, care a ocupat  poziția a 3-a în ierarhiei, Miruna Ciocîrlan fiind a 5-a, iar Sabina Enache, clasându-se pe locul al 8-lea în clasamentului întocmit de Federația Română de Gimnastică Ritmică.

„Totodată, antrenoarea Simona Puiu a fost premiată pentru performanțele deosebite din 2018, culminând cu calificarea pe care Denisa Stoian a obținut-o la Jocurile Olimpice de Tineret de la Buenos Aires, din luna octombrie”, a anunțat CSM Ploiești.

foto: CSM Ploiești.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg