gimnastica-csm-ploiesti.jpg

Denisa Stoian, Miruna Ciocîrlan și Sabina Enache, legitimate la CSM Ploiești, au reușit performanța de a se situa în „Top 10”, clasament realizat de Federația Română de Gimnastică Ritmică. 2018 a fost un an bun pentru sportivele de la CSM Ploiești, pe lista rezultatelor figurând și calificarea Denisei Stoian la Jocurile Olimpice de Tineret de la Buenos Aires.

Gala Gimnasticii Ritmice Românești a avut loc duminică, la Club Floreasca, din Capitală, prilej cu care Federația Română de Gimnastică Ritmică le-a premiat pe medaliatele la Jocurile Olimpice, Campionatele Mondiale și Europene, precum și pe cele mai bune zece sportive ale anului 2018.

Echipa de la CSM Ploiești se poate mândri cu numeroase rezultate. Recunoașterea deplină a venit însă la final de an, când  trei reprezentante ale CSM Ploiești s-au situat în „Top 10”, clasa,ment realizat de Federația Română de Gimnastică Ritmică.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Este vorba despre Denisa Stoian, care a ocupat  poziția a 3-a în ierarhiei, Miruna Ciocîrlan fiind a 5-a, iar Sabina Enache, clasându-se pe locul al 8-lea în clasamentului întocmit de Federația Română de Gimnastică Ritmică.

„Totodată, antrenoarea Simona Puiu a fost premiată pentru performanțele deosebite din 2018, culminând cu calificarea pe care Denisa Stoian a obținut-o la Jocurile Olimpice de Tineret de la Buenos Aires, din luna octombrie”, a anunțat CSM Ploiești.

foto: CSM Ploiești.


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.