7498166-0-image-a-24_1544990934431.jpg

Michael Schumacher, nu mai este ţintuit la pat şi a făcut progrese uriaşe în tratamentul pentru recuperare pe care îl urmează în locuinţa sa din Elveţia. Pe 29 decembrie se împlinesc cinci ani de când acesta a avut un grav accident în Alpii Francezi şi a suferit leziuni cerebrale extrem de grave.

În prezent, legenda din Formula 1 urmează un tratament care costă aproximativ 50.000 de lire sterline pe săptămână în locuinţa sa din Elveţia, un castel în valoare de 50 de milioane de lire.

Deşi la început nu a primit nicio şansă de recuperare din partea medicilor, Michael Schumacher nu mai este ţintuit la pat şi a făcut progrese uriaşe în recuperare.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Secretul stării sale de sănătate a fost impus de soţia sa, Corinna, care a fost alături de pilotul F1 încă de la început, notează Daily Mail.

Niciun prieten nu a fost lăsat să vorbească despre starea pilotului, iar dacă vreunul dintre prieteni a împărtăşit informaţii, a fost înlăturat din cercul de prieteni al familiei.

Pe lângă faptul că nu mai este în comă, presa din Marea Britanie notează că pilotul nu mai este ţintuit la pat, drept urmare se poate mişca, însă nu a părăsit casa din Elveţia.

sursa: dailymail.co


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.