fbpx

7498166-0-image-a-24_1544990934431.jpg

Michael Schumacher, nu mai este ţintuit la pat şi a făcut progrese uriaşe în tratamentul pentru recuperare pe care îl urmează în locuinţa sa din Elveţia. Pe 29 decembrie se împlinesc cinci ani de când acesta a avut un grav accident în Alpii Francezi şi a suferit leziuni cerebrale extrem de grave.

În prezent, legenda din Formula 1 urmează un tratament care costă aproximativ 50.000 de lire sterline pe săptămână în locuinţa sa din Elveţia, un castel în valoare de 50 de milioane de lire.

Deşi la început nu a primit nicio şansă de recuperare din partea medicilor, Michael Schumacher nu mai este ţintuit la pat şi a făcut progrese uriaşe în recuperare.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Secretul stării sale de sănătate a fost impus de soţia sa, Corinna, care a fost alături de pilotul F1 încă de la început, notează Daily Mail.

Niciun prieten nu a fost lăsat să vorbească despre starea pilotului, iar dacă vreunul dintre prieteni a împărtăşit informaţii, a fost înlăturat din cercul de prieteni al familiei.

Pe lângă faptul că nu mai este în comă, presa din Marea Britanie notează că pilotul nu mai este ţintuit la pat, drept urmare se poate mişca, însă nu a părăsit casa din Elveţia.

sursa: dailymail.co

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg