medaliishutterstock829338078f900-1406631886.jpg

Direcția Județeană pentru Sport și Tineret din Prahova a întocmit un clasament al celor mai buni sportivi din județ în acest an.

Ssportivii anului 2018-page-001.jpg

Ssportivii anului 2018-page-002.jpg


Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Social
  • Sâmbătă, 12 Ianuarie 2019
  • De Observatorul Prahovean

Noua modă din UPG Ploiești. Mucegaiul pe pereți - FOTO

Universitatea Petrol-Gaze din Ploiești ține să surprindă din nou și nu într-un mod plăcut. Dacă până azi studenții trebuiau să îndure frigul din incinta universității, acum lucrurile s-au schimbat....